Povezane vesti
"Kuću mi je srušio prijatelj hrvat, pucali su mi u sliku"! Siniša Mihajlović otvorio dušu: Ispovest srpske legende o…
Večernje novosti 11.09.2022
SRPSKI strateg i legenda naše reprezentacije Siniša Mihajlović otvorio je dušu pred novinarima u Italiji i ispričao kroz kakve je nadeće prolazila njegova porodica za vreme rata u Bosni. Foto: Printskrin Naime, nakon što je popularni "Miha" dobio otkaz u… »
Majka, smanji TV! "sine, pucaju, počeo rat!" Bolna Mihina ispovest: Prijatelj Hrvat mi srušio kuću, a onda me je pozvao
Mondo 11.09.2022
Siniši Mihajloviću je tokom rata srušena kuća, a najteže mu je bilo kada ga je majka pozvala preko telefona i kada je shvatio da oko nje pucaju. Siniši Mihajloviću je tokom rata srušena kuća, a najteže mu je bilo kada ga je majka pozvala preko telefona i… »
Vesti dana »
GrO SNS Leskovac čestita pobedu koalicionoj listi „Aleksandar Vučić – naša porodica“
Jugmedia pre 2 satajoš 87 povezanih
BLOG UŽIVO: Donald Tramp kaže da razmatra zauzimanje iranskog ostrva Harg, ali da bi dogovor mogao biti postignut „veoma brzo“
Insajder pre 37 minutajoš 39 povezanih
Filozofski fakultet uz Lazara Dinića nakon brutalnog napada: Zahtev za hitnu istragu
Luftika pre 1 satjoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 18 minutajoš 20 povezanih
SPS: Pobeda složne, dostojanstvene i slobodarske Srbije na lokalnim izborima
Beta pre 3 satajoš 42 povezane