Povezane vesti
"Kuću mi je srušio prijatelj hrvat, pucali su mi u sliku"! Siniša Mihajlović otvorio dušu: Ispovest srpske legende o…
Večernje novosti 11.09.2022
SRPSKI strateg i legenda naše reprezentacije Siniša Mihajlović otvorio je dušu pred novinarima u Italiji i ispričao kroz kakve je nadeće prolazila njegova porodica za vreme rata u Bosni. Foto: Printskrin Naime, nakon što je popularni "Miha" dobio otkaz u… »
Majka, smanji TV! "sine, pucaju, počeo rat!" Bolna Mihina ispovest: Prijatelj Hrvat mi srušio kuću, a onda me je pozvao
Mondo 11.09.2022
Siniši Mihajloviću je tokom rata srušena kuća, a najteže mu je bilo kada ga je majka pozvala preko telefona i kada je shvatio da oko nje pucaju. Siniši Mihajloviću je tokom rata srušena kuća, a najteže mu je bilo kada ga je majka pozvala preko telefona i… »
Vesti dana »
Tela dvojice muškaraca izvučena iz Đetinje na gradskoj plaži u Užicu
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih
Paklene vrućine ne staju, ali nas čeka veliki obrt: Poznato kada stižu pljuskovi i gde pada temperatura
Mondo pre 1 satjoš 74 povezane
Ministar SAD: Sporazum o otvaranju Ormuskog moreuza mogao bi da bude postignut do sutra
Pravo u centar pre 41 minutajoš 22 povezane
Udruženja za zaštitu životinja traže povlačenje Nactra zakona o dobrobiti životinja
Serbian News Media pre 3 satajoš 8 povezanih
U Banstolu će biti spomen-kompleks svim Srbima stradalim na prostoru Hrvatske
RTV pre 1 satjoš 107 povezanih