Повезане вести

Вучић о појављивању свог оца на литији: Бескрајно га волим, али се не слажем

Вучић о појављивању свог оца на литији: Бескрајно га волим, али се не слажем

Нова 12.09.2022
Председник Србије Александар Вучић осврнуо се на то што је његов отац Анђелко присуствовао јучерашњој "Литији за спас Србије" Анђелко Вучић, отац председника Србије Александра Вучића, учествовао је у јучерашњој „Литији за спас… »
Патријарх Порфирије одлучио: У свим црквама почиње свакодневна Молитва за светињу брака и породице, слогу и мир у српском…

Патријарх Порфирије одлучио: У свим црквама почиње свакодневна Молитва за светињу брака и породице, слогу и мир у српском…

Курир 12.09.2022
С обзиром на изазове и искушења са којима се наша Црква и њен верни народ суочавају, Његова светост патријарх српски господин Порфирије, председник Светог архијерејског Синода, донео је одлуку да се, почевши од данашњег дана… »
Патријарх Порфирије: Молитва за светињу брака на свим богослужењима

Патријарх Порфирије: Молитва за светињу брака на свим богослужењима

РТВ 12.09.2022
БЕОГРАД - С обзиром на изазове и искушења са којима се наша црква и њен верни народ суочавају, патријарх Порфирије донео је одлуку да се, почевши од данас, у свим храмовима и манастирима Српске православне цркве на свим… »
После свега изреченог претходних дана, да ли се одлука о Прајду већ наслућује

После свега изреченог претходних дана, да ли се одлука о Прајду већ наслућује

Н1 Инфо 12.09.2022
Док се за Европрајд безбедност процењује недељама унапред, па га је прво председник забранио, па се сетио да то ипак може само МУП који би о шетњи требало да да одлучи у уторак, литије се опуштено одржавају, полиција их… »
"Ни са чим што је тамо речено нисам сагласан": Вучић о молебану за светињу брака и породице: "Ни са једном речју, ни са…

"Ни са чим што је тамо речено нисам сагласан": Вучић о молебану за светињу брака и породице: "Ни са једном речју, ни са…

Блиц 12.09.2022
"Ни са једном једином речју, ни са целим догађајем, ама баш ни са чим нисам сагласан", рекао је председник Александар Вучић коментаришући молебан за светињу брака и породице који је синоћ одржан у Београду. Председник Србије… »
Вучић: Отац ми је био на молебану, али ја се не слажем ни са чим изреченим на том скупу

Вучић: Отац ми је био на молебану, али ја се не слажем ни са чим изреченим на том скупу

РТВ 12.09.2022
БРДО КОД КРАЊА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да његов отац јесте присуствовао синоћњем молебану, који је служио патријарх СПЦ Порфирије, наводећи да он лично не би присуствовао томе, нити се слаже са… »
Вучиц́: Мој отац је био на молебану, али се ја не слажем са порукама тог скупа

Вучиц́: Мој отац је био на молебану, али се ја не слажем са порукама тог скупа

Спутник 12.09.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да његов отац јесте присуствовао синоц́њем молебану, који је служио патријарх СПЦ Порфирије, наводец́и да он лично не би присуствовао томе, нити се слаже са оним што је тамо… »
Вучић: Нисам сагласан ни са чим изреченим током молебана

Вучић: Нисам сагласан ни са чим изреченим током молебана

Инсајдер 12.09.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није сагласан ни са чим што је изречено на молебану који је одржан у недељу увече испред Храма Светог Саве. Ја сам допутовао из Емирата, било ми је важно да стигнем да… »
Вучић: Не слажем се ни са чим изреченим синоћ на скупу

Вучић: Не слажем се ни са чим изреченим синоћ на скупу

Телеграф 12.09.2022
Вучић о молебану за светињу брака и породице. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да његов отац јесте присуствовао синоћњем молебану, који је служио патријарх СПЦ Порфирије, наводећи да он лично не би… »
Вучић: Мој отац је ишао на литије, ја не бих – не додворавам се ни родитељу

Вучић: Мој отац је ишао на литије, ја не бих – не додворавам се ни родитељу

Н1 Инфо 12.09.2022
Председник Србије Александар Вучић потврдио је да је његов отац учествовао "Литији за спас Србије" у недељу у Београду, али и додао да лично не би присуствовао том скупу. Вучић је казао и да није сагласан „ни са чим“ што је… »
Вучић: Мој отац је ишао на литију, ја не бих

Вучић: Мој отац је ишао на литију, ја не бих

Данас 12.09.2022
Председник Србије Александар Вучић потврдио је да је његов отац учествовао у синоћњој „Литији за спас Србије“ у Београду али и додао да лично не би присуствовао том скупу. Вучић је казао и да није сагласан „ни са чим“ што је… »
Вучић ударио пацку Поповићу због одласка на литију: Нема дисциплине у Влади

Вучић ударио пацку Поповићу због одласка на литију: Нема дисциплине у Влади

Нова 12.09.2022
Председник Србије Александар Вучић осврнуо се на учешће министра Ненада Поповића на јучерашњој литији у Београду. Министар без портфеља био је учесник јучерашње “Литије за спас Србије”, а на питање да ли са неким консултовао… »
Вучић о присуству Ненада Поповића протесту: Сви се боре за "лајкове", дисциплине нема

Вучић о присуству Ненада Поповића протесту: Сви се боре за "лајкове", дисциплине нема

Телеграф 12.09.2022
Све су то много слободоумни људи, који не треба да питају нигде никога и сами доносе одлуке - ироничан је био Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не зна да ли је министар Ненад Поповић имао дозволу… »
Вучићев отац у првим редовима у "Литији за спас Србије", у друштву био и Дејан Томашевић

Вучићев отац у првим редовима у "Литији за спас Србије", у друштву био и Дејан Томашевић

Радио 021 12.09.2022
Анђелко Вучић, отац председника Србије Александра Вучића, учествовао је у јучерашњој "Литији за спас Србије". Грађани који се противе одржавању Европрајда кренули су јуче од Патријаршије у Београду у поворку "Литија за спас… »
Анђелко Вучић у првим редовима на литији против Европрајда

Анђелко Вучић у првим редовима на литији против Европрајда

Нова 12.09.2022
Анђелко Вучић, отац председника Србије Александра Вучића, учествовао је у јучерашњој "Литији за спас Србије". Грађани који се противе одржавању Европрајда, кренули су јуче од Патријаршије у Београду у поворку „Литија за спас… »
Патријарх о Европрајду: Ко води крсташки рат? Силују нам памет, силују нам душу

Патријарх о Европрајду: Ко води крсташки рат? Силују нам памет, силују нам душу

Глас Западне Србије 12.09.2022
Грађани који се противе Европрајду, ишли су од Патријаршије до Храма Светог Саве у протестној поворци коју су назвали "Литија за спас Србије". После молебана обратио им се патријарх Порфирије који је навео да је за православне… »
Након „Литија за спас Србије“ патријарх Порфирије служио молебан

Након „Литија за спас Србије“ патријарх Порфирије служио молебан

Данас 12.09.2022
Патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Порфирије служио је данас „Свенародни молебан за светињу брака и породице, слогу и мир у нашем народу“, испред Храма Светог Саве у Београду, где се окупило више хиљада грађана. Молебану… »

Вести дана »