Povezane vesti
Film nije umetnost koja snima život
Politika 14.09.2022
Za razliku od slikarstva i književnosti, film istovremeno dodaje životu i oduzima od njega, govorio je Žan-Lik Godar, jedan od najznačajnijih predstavnika francuskog novog talasa. Jedan od najznačajnijih evropskih i svetskih reditelja Žan-Lik Godar… »
Pomerio je granice filma Bardo: Stvorio je "Prezir" i do poslednjeg daha se pridružio nebeskom svodu zvezdanih stvaralaca
Večernje novosti 14.09.2022
UMRO je Žan-Lik Godar. Život sineaste svetskog glasa, rodonačelnika francuskog novog talasa, čoveka koji je pomerio granice filma, ugasio se u 92. godini. Preminuo je u Rolu, između Ženeve i Lozane, na obali Lemanskog jezera u Švajcarskoj, gde je živeo… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Večernje novosti pre 1 satjoš 47 povezanih
Proglašene vanredne odbrane od poplava na teritoriji Južne Morave; vanredno u Vranju i Lebanu
RTV pre 12 minutajoš 27 povezanih
Osmani zakazala izbore: Posle političkog haosa tzv. država Kosovo ide na vanredno glasanje
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane