Повезане вести
Исповест тате трансродног детета уздрмала српски Реддит
Нова 14.09.2022
"Ја сам родитељ трансродног детета" - тако гласи наслов објаве на страници Реддит Сербиа која је од јуче изазвала скоро 400 реакција. “Хтио бих да испричам своју причу и распршим пар заблуда које сам прочитао овдје у последње… »
Живот је прекратак да би га провели мрзећи: Исповест Србина из Босне, оца девојке која је променила пол: "Наша кћерка је…
Блиц 14.09.2022
Сваке године пред одржавање Параде поноса, родитељи деце који су ЛГБТ, који на свет гледају само кроз љубав и срећу својих синова и ћерки, отворено дају подршку својим најмилијима у борби за своја права. Управо зато, објава… »
Наша ћерка је израсла у сина: Исповест оца трансродног детета која је уздрмала Србе на друштвеним мрежама
Курир 14.09.2022
Исповест једног оца с ових простора с насловом "Ја сам родитељ трансродног детета" на друштвеној мрежи Реддит подигла је жестоку буру. Поменута прича осванула је на страници "Реддит Сербиа". Наиме, ради се о породици која живи у… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен