Povezane vesti

Ispovest tate transrodnog deteta uzdrmala srpski Reddit

Ispovest tate transrodnog deteta uzdrmala srpski Reddit

Nova 14.09.2022
"Ja sam roditelj transrodnog deteta" - tako glasi naslov objave na stranici Reddit Serbia koja je od juče izazvala skoro 400 reakcija. “Htio bih da ispričam svoju priču i raspršim par zabluda koje sam pročitao ovdje u poslednje vrijeme”, počinje… »
Život je prekratak da bi ga proveli mrzeći: Ispovest Srbina iz Bosne, oca devojke koja je promenila pol: "Naša kćerka je…

Život je prekratak da bi ga proveli mrzeći: Ispovest Srbina iz Bosne, oca devojke koja je promenila pol: "Naša kćerka je…

Blic 14.09.2022
Svake godine pred održavanje Parade ponosa, roditelji dece koji su LGBT, koji na svet gledaju samo kroz ljubav i sreću svojih sinova i ćerki, otvoreno daju podršku svojim najmilijima u borbi za svoja prava. Upravo zato, objava jednog oca sa Balkana u… »
Naša ćerka je izrasla u sina: Ispovest oca transrodnog deteta koja je uzdrmala Srbe na društvenim mrežama

Naša ćerka je izrasla u sina: Ispovest oca transrodnog deteta koja je uzdrmala Srbe na društvenim mrežama

Kurir 14.09.2022
Ispovest jednog oca s ovih prostora s naslovom "Ja sam roditelj transrodnog deteta" na društvenoj mreži Reddit podigla je žestoku buru. Pomenuta priča osvanula je na stranici "Reddit Serbia". Naime, radi se o porodici koja živi u Americi, a izvorno… »

Vesti dana »

Dvije sedmice nakon nesreće: Novi Sad stao 14 minuta

Dvije sedmice nakon nesreće: Novi Sad stao 14 minuta

Al Jazeera pre 1 satjoš 66 povezanih
Da li je moguće!? Nemački sudija ponovo deli pravdu Srbiji!

Da li je moguće!? Nemački sudija ponovo deli pravdu Srbiji!

Hot sport pre 41 minutajoš 21 povezana
Nove cene goriva

Nove cene goriva

B92 pre 2 satajoš 19 povezanih