Povezane vesti
Ne mogu da mi nađu grešku Maja Marinković nastavlja da se pravda nakon što je žestoko ponižena od strane Kristijana…
Alo 16.09.2022
Skandal je nastao nakon njegovog izlaganja. Na samom kraju emisije "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić je najavila smešne klipove. Prvi je bio klip kada Emil Kamenov priča o Aleksandri Nikolić i vređa je zbog Maje Marinković. Dok Aleksandra… »
Kristijan brutalno izvređao maju! Golubović ponizio Marinkovićevu pred milionima, izgovorio strašne stvari
Alo 16.09.2022
Kristijan je krenuo žestoko prema cimerima odmah po ulasku u rijaliti. U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Kristijana Golubovića i Maje… »
Zadrugari šokirani Isplivao snimak Marka i Milice Veselinović, scena upoređena sa po**o snimkom
Alo 16.09.2022
Zadrugari nikad prisniji. Tokom emisije "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima video klip na kom su imali priliku da vide kako Marko Marković zakopčava Milici Veselinović košulju u garderoberu i to bez majice. Naime… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 0 minutajoš 14 povezanih

I danas kišovito, aktiviran žuti meteoalarm – upozorenje na obilne padavine
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih