Povezane vesti
Vatrogasci u Paraćinu imali pokaznu vežbu: Obeležen Dan Sektora za vanredne situacije
Večernje novosti 22.09.2022
VATROGASNO-spasilačka jedinica u Paraćinu organizovala je danas prezentaciju pokazne vežbe radi demonstracije obučenosti vatrogasaca i opreme kojom raspolažu. Foto: I. Milanović Pokazna vežba odnosila se na gašenje požara izazvanog zapaljivom tečnošću… »
Pokaznom vežbom obeležen Dan sektora za vanredne situacije (VIDEO)
Zoom UE 22.09.2022
UŽICE – Pokaznom vežbom, koja je obuhvatila simulaciju spasavanja ugroženih u požaru, vatrogasno-spasilačka jedinica iz Užica obeležila je Dan Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije. Uz to, održana je i izložba vatrogasne opreme za decu školskog i… »
Vesti dana »
Manojlović: Tužilaštvo po nalogu Vučića i tužioca Stefanovića učestvuje u prikrivanju upotrebe zvučnog topa
Vranje news pre 1 satjoš 38 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 55 minutajoš 29 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin pojeftinili za po tri dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 6 satijoš 44 povezane
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 9 povezanih
Šta bi bilo da su osvojili Svetsko prvenstvo? Afrikanci osvojili bod, pa dobili luksuzne poklone od Saveza
Mondo pre 3 satajoš 66 povezanih