Povezane vesti
Ubijao sam se, 4 godine sam pio svaki dan, uzimao lekove: Potresna ispovest Ivana Marinkovića o lečenju od alkoholizma!
Mondo 24.09.2022
Ivan Marinković je u Zadruzi ispričao kako se borio s alkoholizmom i otkrio koliko dugo ne pije. Ivan Marinković je u Zadruzi ispričao kako se borio s alkoholizmom i otkrio koliko dugo ne pije. Čim je ušao u Zadrugu, Ivan Marinković je podigao… »
Četiri godine sam se ubijao Potresna ispovest Ivana Marinkovića o lečenju od alkoholizma, u jednom trenutku je završio u…
Alo 24.09.2022
U nekim trenucima nije video izlaz. Ivan Marinković je sinoć podelio sa cimerima svoju priču o alkoholizmu. Naime, od je pričao o majci, lekovima i samom lečenju. - Keva mi je umrla 2015. godine, a od 2014. godine do 2016. godine sam se ubijao, pio… »
Vesti dana »
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana