Повезане вести

Чудесни Митровић за историју и за стрепњу - Овако сада изгледа вечна листа стрелаца!

Чудесни Митровић за историју и за стрепњу - Овако сада изгледа вечна листа стрелаца!

Спортске.нет 24.09.2022
Александар Митровић не престаје да одушевљава у дресу репрезентације Србије без обзира која је врста такмичења у питању. Још једну блиставу партију демонстрирао је вечерас на ''Маракани'', где је уписао хет-трик против Шведске… »
"Лепотица" Саше Лукића украсила готово известан тријумф Србије!

"Лепотица" Саше Лукића украсила готово известан тријумф Србије!

Спортске.нет 24.09.2022
Србија ће практично сигурно уписати нови тријумф у Лиги нација. "Орлови" сада воде резултатом 4:1 против Шведске и то захваљујући Саши Лукићу који је постигао прелеп погодак у 70. минуту меча. Везиста Торина смирио је лопту и са… »
Јувентус бодри орлове: Црно-бели пружили подршку нашем тандему из Торина! (фото)

Јувентус бодри орлове: Црно-бели пружили подршку нашем тандему из Торина! (фото)

Хот спорт 24.09.2022
Србија жели тријумф! Фудбалска репрезентација Србије тренутно игра меч 7. кола групне фазе Б дивизије Лиге нација, а противник је Шведска. Утакмица је почела у термину од 20 часова и 45 минута, а резултат на стадиону ‘Рајко… »
ПОЛУВРЕМЕ - Преокрет Србије, пита се Александар Митровић!

ПОЛУВРЕМЕ - Преокрет Србије, пита се Александар Митровић!

Спортске.нет 24.09.2022
После првих 45 минута меча петог кола Лиге нација у Београду, Србија води против Шведске резултатом 2:1. "Орлови" су од самог почетка меча наметнули свој ритам и запретили први преко Живковића, али је Шведска повела већ у 15… »
Украјина убедљива у јеревану: Жуто-плави се попели на врх групе!

Украјина убедљива у јеревану: Жуто-плави се попели на врх групе!

Хот спорт 24.09.2022
Фудбалери Украјине су на гостовању Јерменији дошли до убедљиве победе, а коначан резултат меча је био 0:5. Прво полувреме је донекле било уједначено, иако су гости имали посед готово све време, али су у наставку домаћи поптуно… »
“Зашто смо изгледали лоше? Не знам, заиста не знам!

“Зашто смо изгледали лоше? Не знам, заиста не знам!

Спорт клуб 24.09.2022
Фудбалери Црне Горе су дочекани пријатељски на стадиону у Зеници, иако је утакмица била од виталног значаја када је реч о пласману у дивизију А Лиге нација, ка месту које гарантује бараж мечеве за пласман на Европско првенство у… »
“Значај оковао ноге, кукавички у првом полувремену”

“Значај оковао ноге, кукавички у првом полувремену”

Спорт клуб 24.09.2022
Фудбалери Црне Горе су дочекани пријатељски на стадиону у Зеници, иако је утакмица била од виталног значаја када је реч о пласману у дивизију А Лиге нација, ка месту које гарантује бараж мечеве за пласман на Европско првенство у… »
“Црна Гора је добра селекција, али ми смо били бољи”

“Црна Гора је добра селекција, али ми смо били бољи”

Спорт клуб 24.09.2022
"Тешке" провокације: Црногорци опет скандирали Босанцима "Бурек са сиром" (видео)

"Тешке" провокације: Црногорци опет скандирали Босанцима "Бурек са сиром" (видео)

Вечерње новости 24.09.2022
ИСТОРИЈСКИ успех остварила је фудбалска репрезентација Босне и Херцвжцеговине, која је минималном победом над Црном Гором у петом колу Дивизије Б Лиге нација обезбеедила пласман у елитни ранг новог УЕФА такмичења. ФОТО… »

Вести дана »