Povezane vesti
Zadrugar umire od gladi Učesnik moli za hranu, ne može više da izdrži
Alo 25.09.2022
Požalio im se. Miljan Vračević sedeo je, ispred paba, sa Aleksandrom Nikolićem i Markom Stefanovićem. Naime, on je njima počeo da se žali kako je previše smršao i da želi razgovor sa produkcijom. Printscreen - Ja ću da tražim razgovor, ako ne… »
Peca je mene smirivao Maja Marinković otkrila šokantne detalje veze sa Raspopovićem, a ovo javnost nije znala o starleti
Alo 25.09.2022
Sve je rekla. Maja Marinković i Slađa Lazić sređivale su stvari u radionici. Naime, nova zadrugarka je ispitivala Maju kakva je u ljubavnim vezama i da li su joj sve bile turbulentne. Printscreen - Ja ovde vidim da šta god bilo i ako nekog pohvalim… »
Ostavio me je trudnu Maja Marinković oplela po Janjušu, a onda je birala između njega i Filipa Cara
Alo 25.09.2022
Maja nastavlja da se ispoveda. Maja Marinković i Slađa Lazić nastavile su da razgovaraju u radionici, dok su sređivale stvari. Naime, one su se sada dohvatile teme Majine stare ljubavi Marka Janjuševića Janjuša i njihove veze. Printscreen - Je l'… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu: Na ivici incidenta zbog „Evromajdana“, aktivisti poručili da nastavljaju akcije (FOTO, VIDEO)
Danas pre 34 minutajoš 68 povezanih
Rusija izvela veliki napad na Ukrajinu usmeren na energetsku infrastrukturu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 45 povezanih
Stojković: Ne postoji važnija utakmica od Danske, spremno je dočekujemo
Vesti online pre 1 satjoš 36 povezanih
Njemačka opozicija optužila Scholza da podstiče rusku propagandu
Al Jazeera pre 10 satijoš 6 povezanih
U Pojasu Gaze 30 mrtvih i nekoliko desetina nestalih posle izraelskog napada
N1 Info pre 52 minutajoš 29 povezanih