Povezane vesti
Dalibor Ilić jedva čeka delije: Biće sjajno kada su iza mene, mogu da kažem da sam kod kuće!
Hot sport 27.09.2022
Dalibor Ilić je ovog leta jedno od velikih pojačanja Crvene zvezde, za koje se očekuje da ojača unutrašnju liniju crveno-belih. On je za Mozzart Sport govorio o mnogim temama, najpre o aklimatizaciji i očekivanjima, ali i o navijačima. „Drago mi je zbog… »
"Jedva čekam da vidim pun pionir i arenu!" Dalibor Ilić za "Novosti" o dolasku u Zvezdu: Napravio sam konačno korak napred
Večernje novosti 27.09.2022
JEDAN od igrača koji je pojačao Crvenu zvezdu ovog leta je talentovani košarkaš Dalibor Ilić koji će prvi put u karijeri imati priliku da igra u Evroligi. FOTO: M. Vukadinović Momak koji je rođen 2000. godine u Višegradu je napustio Igokeu, a u razgovoru… »
Vesti dana »
Održan najbrojniji sastanak sa poljoprivrednicima u Palati Srbija: Dogovorene mere za zaštitu domaće proizvodnje
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane
OFAK produžio licencu NIS-u do 20. marta, kaže ministarka energetike
BBC News pre 36 minutajoš 47 povezanih
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Tramp posle odluke Vrhovnog suda najavljuje nove globalne carine od 10 odsto
Insajder pre 35 minutajoš 60 povezanih
Kodi postao novinar: Pogledajte kako uzima izjavu od saigrača nakon plasmana u finale kupa!
Hot sport pre 15 minutajoš 59 povezanih