Povezane vesti

Žestoka svađa Jelene golubović i Zorice Marković Bela kuća na nogama, niko ne može da veruje šta se događa, pomenule i…

Žestoka svađa Jelene golubović i Zorice Marković Bela kuća na nogama, niko ne može da veruje šta se događa, pomenule i…

Alo 03.10.2022
Veče je burno počelo. Upravo je počela emisije "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i odmah pokrenuo prvu temu. Naime, on je upitao zadrugare kakav problem imaju sa podelom budžeta ove nedelje od strane Zorice Marković… »
Neću da budem u tvom mulju Mikica Bojanić rekao Zorici sve u lice, haos u najavi

Neću da budem u tvom mulju Mikica Bojanić rekao Zorici sve u lice, haos u najavi

Alo 03.10.2022
Rat u najavi. U toku je emisija "Izbor potrčka", koju vodi Milan Milošević. Mikica Bojanić je komentarisao Zoricu Marković. - Ja sam Mikiju danas rekao da ne želim da se svađam sa tobom, ti smatraš da je isparavno samo ono što ti kažeš. Zorice… »
Ne spominji mog oca Rat u Beloj kući između Zorica i Mikice se nastavlja, padaju teške reči

Ne spominji mog oca Rat u Beloj kući između Zorica i Mikice se nastavlja, padaju teške reči

Alo 03.10.2022
Nastavlja se. U toku je emisija "Izbor potrčka", koju vodi Milan Milošević, a svađa koja je počela zbog Zorice Marković i Mikice Bojanića se nastavlja. - Ja sam samo rekao da Zorica više ne spominje ime mog oca - rekao je Mikica. Printscreen - Ne… »

Vesti dana »