Povezane vesti
Ko je Ani Erno - dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Politika 07.10.2022
Ona dosledno istražuje iskustvo života obeleženog velikim razlikama i nejednakostima u jeziku, rodu i među klasama u društvu. Ani Erno dobitnica je Nobelove nagrade za književnost za 2022. godinu, a ovo prestižno priznanje zaslužila je „za hrabrost i… »
Ličnu istinu ogolila je do kostiju: Francuska spisateljica Ani Erno, dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Večernje novosti 07.10.2022
DOBIJANJE Nobelove nagrade za mene znači odgovornost da nastavim dalje i da budem otvorena ne samo za probleme kojima sam se ranije bavila, već i za savremeni svet, i želju za mirom koja me je uvek pokretala - kazala je francuska spisateljica Ani Erno… »
Vesti dana »
Potvrđena optužnica protiv Vesića, Tanasković i još četiri osobe: Apelacioni sud poništio odluku Višeg suda u Novom Sadu
Nova ekonomija pre 2 minutajoš 38 povezanih
Ministar prosvete: Najveće interesovanje za upis u gimnazije, medicinske i elektrotehničke škole, manji broj kandidata za IT odeljenja
Morava info pre 3 satajoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu tropskih temperatura
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 37 povezanih
Država obećava nadoknadu štete uz stroge kazne za nepoštovanje mera protiv kuge svinja
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 30 povezanih
Đilas: Ne kritikujemo ljude, već odluku koja ostavlja Vučiću kontrolu nad REM-om
Nedeljnik pre 4 satijoš 23 povezane