Повезане вести
Неца није ово очекивао Добио папрену казну због напада на Уроша Ћертића
Ало 08.10.2022
Заслужио је. Данас се, за време гласања за особу која је по њиховом мишљењу највише саможива у Белој кући, изненада догодио нови сукоб Уроша Ћертића и Ненада Лазића Неце. Том приликом, пљуштале су увреде на све стране, те је… »
Хаос у најави Огласио се Дино Диздаревић и оштро одговорио Билалу Брајловићу на његове прозивке
Ало 08.10.2022
Није му прећутао. Данас се у току дана одвило никад бурније гласање за најсаможивију особу у Белој кући током "Задруге 6". Наиме, како је у току свог излагања Билал Брајловић, јутјубер из Сарајева, познатији као Лил Брокс… »
Лом на имању Избио сукоб између Неце и Ћетића, тиктокер га гађао тепсијом (фото)
Ало 08.10.2022
Гађао тепсијом са храном Уроша. У Белој кући је у току гласање за најсаможивију особу, те је реч добио Предраг Лазић Пеца. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Ја сам већ рекао у полемици са једном особом да је саможива. Навео сам Софију… »
Општи хаос у Белој кући Избио жесток окршај Неце и Зорице Марковић, задругари их једва смирили (видео)
Ало 08.10.2022
Низале су се увреде између ова два задругара. У Белој кући је у току гласање за најсаможивију особу, а како је избио општи хаос између Неце и Уроша Ћертића у цео сукоб се умешала и Зорица Марковић. Наиме, избио је окршај између… »
Покупила његове мане Билал Брајовић изнео шта је Дино рекао за Дејана Драгојевића, Александра му одмах обруслила
Ало 08.10.2022
Ово нико није очекивао. У Белој кући је у току гласање за најсаможивију особу, на ред је дошао и Блилал Брајловић, познатији као Лил Брокс. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Ја први пут чујем ову реч данас. Дође некаква кутија са… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 39 минутајош 14 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 39 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО Јокић на вечној листи престигао Мајкла Џордана: Овако нешто се не виђа, радио шта је хтео Шарлоту
Нова пре 24 минутајош 17 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних