Povezane vesti

Nova veza na pomolu Marko Marković priznao ovo Milici Veselinović, ona pocrvenela

Nova veza na pomolu Marko Marković priznao ovo Milici Veselinović, ona pocrvenela

Alo 09.10.2022
Neočekivani obrt. U toku je emisija "Pitanja novinara". Naredno pitanje je Darko Tanasijević postavio Milici Veselinović: - Milice svaka čast na zaljubljenosti što si rekla da si zaljubljena i ja to poštujem - rekao je Darko. Printscreen - Hvala… »
Maja je mašina Marko šokiran rečima Marinkovićeve, ona mu žestoko odbrusila

Maja je mašina Marko šokiran rečima Marinkovićeve, ona mu žestoko odbrusila

Alo 09.10.2022
Iznenađen je. U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević je nakon reklama nastavio sa temom o propaloj vezi Maje Marinković i Marka Markovića, pa je njemu postavio pitanje: - Lagan sam ja skroz - rekao je Marko. - Da li ti je čudan… »
Meni treba adrenalin, a on je fin Maja Marinković otvoreno o raskidu sa Markom Markovićem, a šta je tek rekla i Staniji

Meni treba adrenalin, a on je fin Maja Marinković otvoreno o raskidu sa Markom Markovićem, a šta je tek rekla i Staniji

Alo 09.10.2022
Sve je rekla. Upravo je počela emisija "Pitanja novinara". Nakon što su se uključili u Belu kuću, voditeljka Dušica Jakovljević najavila prvo pitanje koje je postavio novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević. On je podigao Maju Marinković: -… »

Vesti dana »