Повезане вести

Нова веза на помолу Марко Марковић признао ово Милици Веселиновић, она поцрвенела

Нова веза на помолу Марко Марковић признао ово Милици Веселиновић, она поцрвенела

Ало 09.10.2022
Неочекивани обрт. У току је емисија "Питања новинара". Наредно питање је Дарко Танасијевић поставио Милици Веселиновић: - Милице свака част на заљубљености што си рекла да си заљубљена и ја то поштујем - рекао је Дарко… »
Маја је машина Марко шокиран речима Маринковићеве, она му жестоко одбрусила

Маја је машина Марко шокиран речима Маринковићеве, она му жестоко одбрусила

Ало 09.10.2022
Изненађен је. У току је емисија "Питања новинара". Дарко Танасијевић је након реклама наставио са темом о пропалој вези Маје Маринковић и Марка Марковића, па је њему поставио питање: - Лаган сам ја скроз - рекао је Марко. - Да… »
Мени треба адреналин, а он је фин Маја Маринковић отворено о раскиду са Марком Марковићем, а шта је тек рекла и Станији

Мени треба адреналин, а он је фин Маја Маринковић отворено о раскиду са Марком Марковићем, а шта је тек рекла и Станији

Ало 09.10.2022
Све је рекла. Управо је почела емисија "Питања новинара". Након што су се укључили у Белу кућу, водитељка Душица Јаковљевић најавила прво питање које је поставио новинар портала Пинк.рс, Дарко Танасијевић. Он је подигао Мају… »

Вести дана »