Povezane vesti
Fejk gaderoba i konjski zubi Maja Marinković ponižena nikad gore, starleta nije znala šta je snašlo
Alo 10.10.2022
Maja definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U toku današnjeg dana došlo je do burne rasprave između zadrugara Maje Marinković i Miljana Vračevića. Naime, Miljan je vređao Maju na osnovu fizičkog izgleda što je njoj posebno zasmetalo. - Evo… »
Imala si žute zube Miljan brutalno isprozivao Maju, ona pobesnela, žestoko mu zamerila
Alo 10.10.2022
Haos u najavi. Maja Marinković žestoko je odbrusila Miljanu Vračeviću zbog prozivki na njen račun. - Seljačina si! Rekao si mi da imam fejk garderobu i da su mi zubi kao konjski - rekla je Maja. Foto: Youtube/Printscreen - Nije istine, rekao sam da… »
Vesti dana »

Prvomajski protest završen porukom: Studenti uz radnike, radnici uz studente do ispunjenja zahteva
Beta pre 45 minutajoš 98 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 10 minutajoš 65 povezanih

Protesti i šetnje u Beogradu i Novom Sadu: Pogledajte! (foto / video)
Pravda pre 57 minutajoš 34 povezane

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
RTV pre 7 satijoš 17 povezanih

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih