Povezane vesti
Otvorićemo vrata svetskih muzeja i galerija: Ministarka Gojković o srpskoj likovnoj sceni
Večernje novosti 11.10.2022
UBEĐENA sam da umetnici i ljudi koji imaju galerije, i dele prema modernoj likovnoj umetnosti jednaku strast, kao što je moja, znaju šta bi bilo najbolje da uradimo zajedno, da bismo stvorili neku novu Miru Brtku, Marinu Abramović, ili Vladimira… »
Budimpešta, odskočna daska prema Evropi: Prvi zajednički nastup osam domaćih galerija na međunarodnom tržištu
Večernje novosti 11.10.2022
OSAM srpskih privatnih galerija, prvi put zajednički je izašlo na međunarodno umetničko tržište, i to na nama geografski najbližem Art marketu u Budimešti, održanom 11. put, prošle nedelje, na obali Dunava, u Balna centru. "Štab"/ Foto: E. Kovač Program… »
Vesti dana »
Ovako je Nemačka ispala od Paragvaja: Pogledajte najluđe penale na Svetskom prvenstvu
Mondo pre 13 minutajoš 29 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 3 satajoš 12 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 5 satijoš 1 povezana