Повезане вести
Бака из Пирота испричала шта је доживела под старе дане: "Син и снаја ми као кучету унесу хлеб, динар пензије нисам видела већ…
Блиц 13.10.2022
Не могу сви да се похвале присним породичним односима пуним љубави и поштовања, али прича једне баке из Пирота коју је поделила са локалним медијима успела је многе да расплаче и подсети како живе наши стари, упркос томе што о… »
(Видео) "на надгробном споменику сам се сину: Захвалила..." Санда Рашковић Ивић отворила душу на Блиц ТВ, исповест која ће…
Блиц 13.10.2022
Санда Рашковић Ивић је била гост емисије „На терапији са Славицом Ђукић Дејановић“ коју сте можете погледати данас у 14 х на Блиц телевизији. Политичарка, психијатар, професор и лекар по струци пред нашим телевизијским камерама… »
(Видео): "Муж ми је умро од рака, био је љубав мог живота" Болна исповест Санде Рашковић Ивић: "Неговали смо га у кући, син…
Блиц 13.10.2022
У емисији “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић”, лекар, психијатар, политичарка и професор Санда Рашковић Ивић открила је детаље из односа са покојним супургом Александром који је био љубав њеног живота. О томе колико су… »
(Видео) "Када је Јован умро имала сам став да више не треба да живим": Санда Рашковић Ивић у сузама објаснила како је после…
Блиц 12.10.2022
Психијатар, политичарка, професор Санда Рашковић Ивић гостујући у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује на Блиц ТВ, односно на МТС каналу 115 сваке среде од 22 часа, говорила је о најболнијем тренутку… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Чекајући резултате анализе: Др Вукомановић: На институту за мајку и дете обезбеђено довољно воде
Блиц пре 49 минутајош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 10 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана