Povezane vesti
Hoću da odmorim od njega Usledio je hladan tuš za Necu jer ga je rođeni brat Peca poslao u izolaciju
Alo 15.10.2022
Ovo niko nije očekivao. Naredni koji bira između Nece Lazića i Jelene Golubović je Nenadov brat Peca Lazić. Naime, ovo se čekalo celo veče i usledio je šok. Printscreen - Ja moram da kažem da mene ljudi pokušavaju da posvađaju sa Necom, nema potrebe sa… »
Nastao opšti haos u spavaćoj sobi Miljan terao Bilala da legne sa Majom u krevet, njoj pukao film, nije mogla više da izdrži…
Alo 15.10.2022
Dosta joj je više. Nastao je haos u spavaćoj sobi oko kreveta. Miljan Vračević je pokušao da uvali Bilala Brajlovića Maji Marinković u krevet. - Ja od večeras spavam tu - rekao je Bilal Printscreen - Niko neće spavati kod mene u krevetu od muškaraca. Ne… »
Vesti dana »
Iz Srbije u BiH hteo da prenese pet miliona! Otvorili mu auto na granici, pa videli gepek pun keša i lažna dokumenta
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Mesarović: Uspostavljeno uredno snabdevanje strujom na celoj teritoriji Srbije (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Janko Baljak: Nakon silovanja institucija, postavljana poslušnika, sistematskog uništavanja umetnosti, najmanje što možemo da uradimo je da bojkotujemo ćaci Fest
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana
Saša Obradović: Nedopustiv pad, oscilacije da svedemo na najmanju moguću meru u polufinalu
Danas pre 11 minutajoš 2 povezane