Повезане вести
Мени је Дејана жао Напади на Алекс Николић не престају, Урош и Сања је урнисали речима, ухваћена у лажи
Ало 16.10.2022
Рат се наставља. У току је емисија "Питања новинара." Наредно питање је постављено Урошу Ћертићу и Сањи Грујић. Како ти гледаш на ову ситуацију, како је Алекс допринела својим лажима да се људи на њу окоме? - упитао је… »
Она има ку**инску природа Маја Маринковић осолила по Алекс Николић, није је штедела
Ало 16.10.2022
Без длаке на језику. У току је емисија "Питања новинара." Наредно питање је било постављено Маји Маринковић. Ајде да се вратимо на Алекс, ми смо установили шта се дешава са Билалом, да му је радила иза леђа, тиме што… »
Алекс опет јеца уживо у програму Поменули јој Дејана она се скрхала од бола, проблем је у чоколадици и њеној вези
Ало 16.10.2022
Општи хаос. У току је емисија "Питања новинара". Дарко Танасијевић разговарао је са Александром Николић и Билалом Брајловићем у хаосу који је настао кад му је она тајно послала чоколадицу, преко Милице Веселиновић. - Да ли сам… »
Вести дана »
Сретењско ордење добили Кинези, мађарски министар, лекари и Ђуро Раца - отац жене погинуле у паду надстрешнице
Н1 Инфо пре 17 минутајош 33 повезане
Проглашена ванредна одбрана од поплава на Јужној Морави код Врања
Решетка пре 2 сатајош 18 повезаних
Јелена Стојановић: После 25 година страх ме је да неће имати ко да упали свећу жртвама на Косову
Телеграф пре 1 сатјош 18 повезаних