Повезане вести
Болови су немогући, лоше јој је Огласио се Дејан Драгојевић и открио када Александра излази из ријалитија
Ало 16.10.2022
Ситуација је јако компликована. Задругарка Александра Николић већ данима плаче због болова које има и моли продукцију да је пусте да иде код доктора. Наиме, сада се на Инстаграму огласио њен дечко Дејан Драгојевић и рекао да она… »
Алекс у сузама Билал Брајловић јој долива со на рану и не пушта је на миру, па је позвао на ћевапе
Ало 16.10.2022
Нови хаос. Александра Николић плакала је у дворишту Беле куће, а онда јој је пришао Билал Брајловић и почео да је додатно провоцира, због чега је она полудела. - Боли ме, ово стварно лажу. Ја сам само хтела да питам како је он… »
Вести дана »
Чачак добио техничку воду, завршени радови на санацији хаварије на "Рзаву"
Блиц пре 34 минутајош 18 повезаних
Ништа од Трампових црвених линија! Најважнији састанак у "ситуационој соби" Беле куће, завршен без одлуке око Ирана! Техеран: "Не гаранције и речи, већ дела"
Курир пре 19 минутајош 18 повезаних
Тинејџер срушио Ђоковића, па открио детаљ који нико није очекивао! Ево шта му је Новак рекао на мрежи после сензације! (видео)
Курир пре 14 минутајош 22 повезане
Спремите се! Србији прете олује: Овај дан донеће грмљавинске непогоде, прете град и обилни пљускови
Телеграф пре 49 минутајош 13 повезаних
Лазаревић: Споразуми из Кине доносе милијарду нових инвестиција и 1.600 радних места
Невсмакс Балканс пре 49 минутајош 11 повезаних