Повезане вести

Вељко Беливук започео одбрану оптужбама на рачун СНС, државног врха и институција

Вељко Беливук започео одбрану оптужбама на рачун СНС, државног врха и институција

Инсајдер 17.10.2022
Вељко Беливук, вођа организоване криминалне групе којој се суди за седам убистава, данас је по први пут јавно изнео своју одбрану. Пред судским већем изјавио је да су он и другооптужени Марко Миљковић чинили услуге за државу… »
Вељко Беливук тврди да је дугогодишњи пријатељ Вучићевом куму

Вељко Беливук тврди да је дугогодишњи пријатељ Вучићевом куму

Н1 Инфо 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду данас је и званично почело суђење групи Вељка Беливука и Марка Миљковића за седам тешких убистава и низ других кривичних дела. Првоокривљени Беливук за говорницом је рекао да се састајао са… »
Марко Миљковић се јавио за реч у судници: Тражио од судије да опомене тужиоца, засметала му једна реч

Марко Миљковић се јавио за реч у судници: Тражио од судије да опомене тужиоца, засметала му једна реч

Нова 17.10.2022
Марко Миљковић, вођа криминалне групе која се терети за седам ликвидација, у наставку суђење у Специјалном суду у Београду, затражио је реч да се обрати судском већу. Миљковић је том приликом истакао да судија скрене пажњу… »
Овако је Беливук описао сарадника: "Лалић је био монструм и кољач, људе пекао пеглом и добио 18 година"

Овако је Беливук описао сарадника: "Лалић је био монструм и кољач, људе пекао пеглом и добио 18 година"

Телеграф 17.10.2022
Беливук је позвао судију да тројицу оптужених сведока врати у притвор, "па да види шта ће да буде" Данас је одржано прво рочиште у оквиру суђења криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића. Током суђења су прочитане… »
"Сведоке вратите у притвор, па да видимо шта ће да буде": Беливук на крају суђења запретио "издајницима"

"Сведоке вратите у притвор, па да видимо шта ће да буде": Беливук на крају суђења запретио "издајницима"

Телеграф 17.10.2022
Вељко Беливук је обучен у белу мајицу, фармерке и беле патике, док су око њега стајала двојица затворских стражара, рекао је да у његовим личним подацима нема никаквих измена. Суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка… »
Устаничка под блокадом: Жандармерија са дугим цевима обезбеђује суд, стигли Беливук и Миљковић

Устаничка под блокадом: Жандармерија са дугим цевима обезбеђује суд, стигли Беливук и Миљковић

Телеграф 17.10.2022
Споразум са Тужилаштвом за организовани криминал склопили су Бојан Хрватин, Никола Спасојевић и Срђан Лалић, који су пристали да за блажу казну затвора причају о злочинима које је починила група. У Специјалном суду у Београду… »
Беливук се брани рафалом по СНС: Признао да је рушио Савамалу, човек за везу био Вулин

Беливук се брани рафалом по СНС: Признао да је рушио Савамалу, човек за везу био Вулин

Нова 17.10.2022
Вељко Беливук, вођа криминалне групе којој се пред Специјалним судом у Београду суди због седам ликвидација и других тешких кривичних дела, на самом почеку изношења одбране у Специјалном суду, негирао је сва кривична дела… »
Суђење клану Беливук-Миљковић: „И онда је Беливук секиром жртви одсекао главу…“

Суђење клану Беливук-Миљковић: „И онда је Беливук секиром жртви одсекао главу…“

Време 17.10.2022
На лицу места После годину и више од осам месеци од хапшења суђење клану Беливук - Миљковић може да прати и јавност. Изузев сведока сарадника, сви окривљени који се терете за седам убистава, силовање, диловање дроге и… »
Смејали се, намигивали, грицкали нокте! Беливук овог сведока сарадника имитирао: Овако су се понашали припадници клана на…

Смејали се, намигивали, грицкали нокте! Беливук овог сведока сарадника имитирао: Овако су се понашали припадници клана на…

Курир 17.10.2022
Наставак суђења криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића заказан је за среду, а током данашњег изношења одбране, након паузе, у судницу у делу где се налазе оптужени могли су се чути смех, намигивање и… »
Беливук и Миљковић негирали оптужбе, терете се за седам убистава и тешка кривична дела

Беливук и Миљковић негирали оптужбе, терете се за седам убистава и тешка кривична дела

РТС 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду завршено је данашње рочиште на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, која се оптужницом терети за седам убистава, поседовање оружја, дроге, отмице и силовање… »
Беливук разоткрио Вучића и СНС: Какве је све услуге чинио за државу?

Беливук разоткрио Вучића и СНС: Какве је све услуге чинио за државу?

Правда 17.10.2022
Вељко Беливук на самом почеку изношења одбране у Специјалном суду, негирао је сва кривична дела. Истакао је да су он и Марко Миљковић, вође ове криминалне групе, чинили услуге за државу. - Ја сам члан СНС и био сам задужен за… »
Супруге им нису дошле на суђење: Бојана Беливук и Тања Миљковић пропустиле рочиште, а ево шта се још дешавало иза кулиса!…

Супруге им нису дошле на суђење: Бојана Беливук и Тања Миљковић пропустиле рочиште, а ево шта се још дешавало иза кулиса!…

Курир 17.10.2022
Оптужени припадници најмонструознијег клана, на чијем челу су Вељко Беливук и Марко Миљковић, јуче су као и током припремних рочишта која су била затворена за јавност седели у "боксу" за оптужене, који је одвојен стаклом од… »
Почело суђење Вељку Беливуку: Тужилац читао оптужницу, веће још није донело одлуку о „СКИ“ као доказу

Почело суђење Вељку Беливуку: Тужилац читао оптужницу, веће још није донело одлуку о „СКИ“ као доказу

Инсајдер 17.10.2022
Суђење против организоване криминалне групе чији су организатори, према оптужници Вељко Беливук и Марко Миљковић, почело је данас у Специјалном суду. Беливук, Миљковић и остали оптужени, по први пут су се појавили у судници и… »
„Знали су шта радимо у тоалету, кад имамо однос са женама“: Беливук питао како је могуће да су убијали док их је БИА пратила…

„Знали су шта радимо у тоалету, кад имамо однос са женама“: Беливук питао како је могуће да су убијали док их је БИА пратила…

Нова 17.10.2022
Вељко Беливук, првоокривљени у поступку против организоване криминалне групе која се терети за седам ликвидација, негирао је данас у Специјалном суду у Београду кривицу. Беливук је тврдио да су докази против њега подметнути, а… »
Н1 Студио Ливе (17.10.2022)

Н1 Студио Ливе (17.10.2022)

Н1 Инфо 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду почело је суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и њиховој криминалој групи, оптуженој за низ убистава, трговину дрогом и више других тешких кривичних дела. У Београду у још једној изненадој… »
Вељко Беливук на суђењу казао да је за државу чинио услуге

Вељко Беливук на суђењу казао да је за државу чинио услуге

Ал Јазеера 17.10.2022
У Београду је почело суђење организираној групи Вељка Беливука, који је уз још 29 особа окривљен за тешка убиства, отмицу, силовање, те трговину оружјем и дрогом. Оптужени су се изјаснили да нису криви ни за једно казнено… »
„Срам ме било, стварно сам ђубре“: Шта је Беливук причао о мистериозној свесци и убиству каратисте на шинама

„Срам ме било, стварно сам ђубре“: Шта је Беливук причао о мистериозној свесци и убиству каратисте на шинама

Нова 17.10.2022
Вељко Беливук, током изношења одбране у Специјалном суду у Београду, осврнуо се на исказе окривљених сарадника Бојана Хрватина, Николе Спасојевића и Срђана Лалића, који су у замену за блаже казне признали кривицу за… »
Беливук потврдио да је био део рушења у Савамали, Миљковић контактирао са Вулином

Беливук потврдио да је био део рушења у Савамали, Миљковић контактирао са Вулином

Данас 17.10.2022
Суђење групи Вељка Беливука, на чији почетак се чекало више од годину и по дана, већ првог дана донело је оно што је јавност највише чекала – изношење одбране првоокривљеног. Вељко Беливук је негирао кривична дела која му се… »
Беливук на суду признао да је рушио у Савамали, да се састајао с Дарком Глишићем

Беливук на суду признао да је рушио у Савамали, да се састајао с Дарком Глишићем

Н1 Инфо 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду започело је суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића. На почетку суђења прочитани су диспозитиви две оптужнице, а затим се почело са изјашњавањем окривљених. Наиме, сви… »
Србија, криминал и случај „Веља Невоља": Почело суђење Вељку Беливуку и Марку Миљковићу - шта знамо до сада

Србија, криминал и случај „Веља Невоља": Почело суђење Вељку Беливуку и Марку Миљковићу - шта знамо до сада

BBC News 17.10.2022
Вељко Беливук и Марко Миљковић тврде да нису криви за злочине наведене у оптужници пред Специјалним судом. Вељко Беливук, Марко Миљковић и 15 чланова њиховог клана изјавили су по почетку главног претреса у Специјалном суду… »
Беливук и група тврде да су оптужбе за седам убистава, трговину дрогом, отмице и силовања измишљени

Беливук и група тврде да су оптужбе за седам убистава, трговину дрогом, отмице и силовања измишљени

РТВ 17.10.2022
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду завршено је данашње рочиште на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, која се оптужницом терети за седам убистава, поседовање оружја, дроге, отмице и… »

Јужне вести 17.10.2022
ББЦ Полиција испред Партизановог стадиона Вељко Беливук, Марко Миљковић и 15 чланова њиховог клана изјавили су по почетку главног претреса у Специјалном суду да нису криви за низ убистава, отмица и других злочина за које су… »
Беливук на крају судији и окупљенима рекао само ово: Упутио и језиву претњу сведоцима сарадницима

Беливук на крају судији и окупљенима рекао само ово: Упутио и језиву претњу сведоцима сарадницима

Курир 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића ко је почело јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду завршено је за данас, а наставак је заказан за среду, када би одбрану требало да изнесе другооптужени… »
Почело суђење криминалној групи Беливука и Миљковића, адвокати тражили да апликација "Скај" буде изузета из списа

Почело суђење криминалној групи Беливука и Миљковића, адвокати тражили да апликација "Скај" буде изузета из списа

Еуроневс 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду данас је почело суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници терете за седам убиства, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмицу и… »
"Звицер и ја смо пријатељи, ишао сам код њега": Беливук говорио о шефу "кавчана" па запретио сведоцима сарадницима: "Нека их…

"Звицер и ја смо пријатељи, ишао сам код њега": Беливук говорио о шефу "кавчана" па запретио сведоцима сарадницима: "Нека их…

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића ко је почело јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду завршено је за данас, а наставак је заказан за среду, када би одбрану требало да изнесе другооптужени… »
Беливук се брани нападајући власт: Порицао убиства, причао о Вулину, Вучићу, раду за државу

Беливук се брани нападајући власт: Порицао убиства, причао о Вулину, Вучићу, раду за државу

Радио 021 17.10.2022
"Ја сам члан СНС и био сам задужен за Блок 45 и 50", рекао је на суђењу које се води против њега и његове криминалне групе Вељко Беливук. Вељко Беливук, вођа криминалне групе којој се пред Специјалним судом у Београду суди… »
Завршено читање оптужнице, Беливук негирао оптужбе

Завршено читање оптужнице, Беливук негирао оптужбе

Инсајдер 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду данас преподне почело је суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници терете за седам убистава, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја… »
Вељко Беливук: Ја сам члан СНС, радили смо послове за државу, веза је био Вулин

Вељко Беливук: Ја сам члан СНС, радили смо послове за државу, веза је био Вулин

Луфтика 17.10.2022
Вељко Беливук, познат и као Веља Невоља, вођа криминалне групе којој се пред Специјалним судом у Београду суди због седам ликвидација и других тешких кривичних дела, на самом почетку изношења данашње (17. октобар) одбране у… »
У Београду почело суђење организованој групи Вељка Беливука

У Београду почело суђење организованој групи Вељка Беливука

Ал Јазеера 17.10.2022
У Београду је почело суђење организованој групи Вељка Беливука, који је уз још 29 особа окривљен за тешка убиства, отмицу, силовање, те трговину оружјем и дрогом. У току је читање оптужнице, којој учествује свих 30… »
"Стварно сам ђубре": Беливук током изношења одбране покушао да дискредитује доказе са Скаја и сведоке сараднике: "Копају ми…

"Стварно сам ђубре": Беливук током изношења одбране покушао да дискредитује доказе са Скаја и сведоке сараднике: "Копају ми…

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду. Своју одбрану прво је започео Вељко Беливук, о томе прочитајте више ОВДЕ. Он је потом наставио да… »
"Добар дан, ја сам Вељко Беливук": Овако се Веља Невоља данас бранио у судници: "Нисам Калимеро, нећу да се жалим"

"Добар дан, ја сам Вељко Беливук": Овако се Веља Невоља данас бранио у судници: "Нисам Калимеро, нећу да се жалим"

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду. Пошто су се сви оптужени изјаснили, за реч се поново јавио Беливук, почиње изношење одбране. - Добар… »
Почело суђење криминалној групи Беливука и Миљковића, у току читање оптужнице

Почело суђење криминалној групи Беливука и Миљковића, у току читање оптужнице

Н1 Инфо 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду започело је суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, а на почетку суђења се кренуло са читањем оптужнице која има 300 страна. Како јавља репортерка Н1, у току је читање… »
Веља Невоља, Маре Месар и њихови сарадници се изјаснили о кривици, Беливук припремио одбрану на три папира

Веља Невоља, Маре Месар и њихови сарадници се изјаснили о кривици, Беливук припремио одбрану на три папира

Нова 17.10.2022
Након што су данас у Специјалном суду, у поступку који се води против припадника криминалног клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, прочитане обе оптужнице, Беливук се изјаснио да јесте разумео оптужбу али да не признаје… »
Миљковић изашао пред говорницу: Десна рука Беливука изнео примедбу у вези са доказима, а онда је тражио ово!

Миљковић изашао пред говорницу: Десна рука Беливука изнео примедбу у вези са доказима, а онда је тражио ово!

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду. Када је дошао ред на њега, Марко Миљковић је изашао пред говорницу, а потом је опоменут када је рекао… »
Завршено читање друге оптужнице: Судија издвојила два предмета, отац Вукићевића и супруга Величковића удаљени са суђења…

Завршено читање друге оптужнице: Судија издвојила два предмета, отац Вукићевића и супруга Величковића удаљени са суђења…

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду, а након читања прве оптужнице и паузе завршава се читање и друге оптужнице. Њом се на терет су им… »
Почиње суђење Беливуковом клану, оптужени стигли у Специјални суд

Почиње суђење Беливуковом клану, оптужени стигли у Специјални суд

Политика 17.10.2022
У Специјални суд у Београду, из притвора Централног затвора, око 09.30 сати стигли су оптужени припадници криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића. У два наврата је колона марице у пратњи џипова Жандармерије ушла у… »
Веља невоља износи одбрану: У рукама има три папира, поручио: Желим да се изјасним!

Веља невоља износи одбрану: У рукама има три папира, поручио: Желим да се изјасним!

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду. Тренутно је у току изјашњавање оптужених, а судија је позива Беливука за говорницу. Он је поручио да… »
"Једва чекам да се изјасним, нисам крив": Беливук, Миљковић и остали из клана се један по један изјашњавали о кривици, сви…

"Једва чекам да се изјасним, нисам крив": Беливук, Миљковић и остали из клана се један по један изјашњавали о кривици, сви…

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду. У току је изјашњавање оптужених, а након што је Вељко Беливук изнео одбрану, на реду су дошли Милош… »
Почело суђење Беливуковој групи: Одбрана тражи да суд одлучи да ли ће користити Скај апликацију

Почело суђење Беливуковој групи: Одбрана тражи да суд одлучи да ли ће користити Скај апликацију

Данас 17.10.2022
Судјење групи Вељка Беливука почело је данас у Специјалном суду, изношењем захтева одбране да судско веће одлучи да ли ће се као доказ користити подаци са Скај апликације. Како је истакао адвокат Владимир Петровић, који… »
"Позивам се на члан закона 369" Марко Миљковић се јавио за реч током главног претреса!

"Позивам се на члан закона 369" Марко Миљковић се јавио за реч током главног претреса!

Ало 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду у току је главни претрес у предмету против осумњичених из групе Вељка Беливука. Након паузе, која је уследила после читања прве оптужнице, за реч се јавио Марко Миљковић, а стражари су га извели… »
Нови детаљи из суднице Миљковић се смеје удовици човека ком је одрубио главу, а ево с ким размењује погледе једина дама у…

Нови детаљи из суднице Миљковић се смеје удовици човека ком је одрубио главу, а ево с ким размењује погледе једина дама у…

Курир 17.10.2022
Током читања првог дела оптужнице на суђењу Вељку Беливуку и Марку Миљковићу, које је почело јутрос, Беливук је зевао, чешао се и смејао, док се Миљковић у једном тренутку јавио за реч. Наиме, Миљковић се у једном тренутку… »
Завршено читање прве оптужнице: Опуштена атмосфера, ево коме је Беливук слао пољупце и са киме је ћаскао

Завршено читање прве оптужнице: Опуштена атмосфера, ево коме је Беливук слао пољупце и са киме је ћаскао

Блиц 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у највећој судници Специјалног суда у Београду, а након читања прве оптужнице уследила је пауза. Њих двојица се, заједно са припадницима криминалне… »
Читање оптужнице беливуку и миљковићу: Сви детаљи из суднице из минута у минт у Специјалу Курир телевизије

Читање оптужнице беливуку и миљковићу: Сви детаљи из суднице из минута у минт у Специјалу Курир телевизије

Курир 17.10.2022
Курир телевизија и емисија Пулс Србије налазе се испред Специјалног суда у Београду где се из минута у минут пратити изношење одбране Вељка Беливука и Марка Миљковића, против којих је подигнута оптужница за седам убистава… »
Супруга убијеног Гоксија на суђење Беливуку дошла у црно-белој боји "Партизана" како би одала почаст мужу

Супруга убијеног Гоксија на суђење Беливуку дошла у црно-белој боји "Партизана" како би одала почаст мужу

Телеграф 17.10.2022
Суђење криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је у 9.40 сати. Јелена Величковић, супруга Горана Величковића Гоксија за чије убиство се терети Вељко Беливук и његов клан, данас је у Специјални суд на први… »
У Специјалном суду почело суђење групи Беливук – Миљковић

У Специјалном суду почело суђење групи Беливук – Миљковић

ИндексОнлине 17.10.2022
БЕОГРАД – У Специјалном суду у Београду данас пре подне почело је суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници терете за седам убиства, трговину дрогом, незаконито држање и… »
Бела мајица и фармерке: Веља Невоља се кратко изјаснио за говорницом Специјалног суда

Бела мајица и фармерке: Веља Невоља се кратко изјаснио за говорницом Специјалног суда

Нова 17.10.2022
Вођа криминалне групе Вељко Беливук, током данашњег главног претреса у Специјалном суду у Београду изашао је за говорницу како би се изјаснио о томе да ли има неких промена у његовим подацима. Вођа криминалног клана, Вељко… »
Суђење беливуку и миљковићу: Тужилац чита 300 страна оптужнице, адвокати тражили поверљив разговор са оптуженима

Суђење беливуку и миљковићу: Тужилац чита 300 страна оптужнице, адвокати тражили поверљив разговор са оптуженима

Блиц 17.10.2022
Судија Винка Бераха најавила је да је суђење јавно и да ће се тонски снимати, али су онда адвокати одбране затражили да им дозволи да на кратко имају поверљив разговор са оптуженима, који седе у издвојеном делу суднице, иза… »
Беливук изашао на говорницу, па послао пољубац! Хаос у судници: Веља се смеје и добацује, покушао да разговара са њим

Беливук изашао на говорницу, па послао пољубац! Хаос у судници: Веља се смеје и добацује, покушао да разговара са њим

Мондо 17.10.2022
Данас је почео главни претрес у случају клана Вељка Беливука, а саговорник је описао како се Веља понашао током суђења. Данас је почео главни претрес у случају клана Вељка Беливука, а саговорник је описао како се Веља… »
Ево шта се дешава у судници! Беливук зева, чеше се и смеје: Покушава да разговара са својим војницима, а њему је послао…

Ево шта се дешава у судници! Беливук зева, чеше се и смеје: Покушава да разговара са својим војницима, а њему је послао…

Курир 17.10.2022
Суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића почело је јутрос у судници Специјалног суда у Београду, а након читања прве оптужнице уследила је пауза. Беливук послао пољубац Вељко Беливук је приликом изласка за… »
Адвокати БЕЛИВУКА ШОКИРАЛИ СВЕ У Специјалном суду! Почео главни претрес, јавно се говори о монструозним злочинима клана!

Адвокати БЕЛИВУКА ШОКИРАЛИ СВЕ У Специјалном суду! Почео главни претрес, јавно се говори о монструозним злочинима клана!

Мондо 17.10.2022
Данас је почео главни претрес у случају клана Вељка Беливука и на самом старту процеса је дошло до драме у Специјалном суду! Данас је почео главни претрес у случају клана Вељка Беливука и на самом старту процеса је дошло до… »
Бурно на почетку суђења клану Веље Невоље: Адвокати траже да се донесе одлука о доказима са Скаја

Бурно на почетку суђења клану Веље Невоље: Адвокати траже да се донесе одлука о доказима са Скаја

Нова 17.10.2022
На самом почетку главног претреса у поступку против озлоглашеног клана Беливук - Миљковић адвокати оптужених затражили су да се судско веће изјасни о Скај доказима, на којима се заснива оптужница против ове криминалне групе… »
Беливук први изашао пред говорницу: Ево како изгледа и шта је рекао озлоглашени организатор криминалне групе

Беливук први изашао пред говорницу: Ево како изгледа и шта је рекао озлоглашени организатор криминалне групе

Блиц 17.10.2022
Вељко Беливук, организатор криминалне групе први је изашао за судску говорницу, како би пре изношења одбране суд утврдио његове личне податке. Обучен у белу мајицу, фармерке и беле патике, док су око њега стајала двојица… »
Суђење беливуковом клану: Адвокати одбране траже: Суд да се изјасни да ли поруке са скаја важе као докази! Ево какав су…

Суђење беливуковом клану: Адвокати одбране траже: Суд да се изјасни да ли поруке са скаја важе као докази! Ево какав су…

Блиц 17.10.2022
У Специјалном суду у Београду почео је главни претрес у поступку против организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници терете за убиства, трговину дрогом, незаконито држање и ношење оружја… »
Вељко беливук први пут јавно говори о својим злочинима: Опсадно стање око Специјалног суда, почиње главни претрес

Вељко беливук први пут јавно говори о својим злочинима: Опсадно стање око Специјалног суда, почиње главни претрес

Мондо 17.10.2022
Почиње главни претес у поступку против криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића у Специјалном суду. Почиње главни претес у поступку против криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића у Специјалном суду. У… »
Почиње главни претрес у процесу против Беливука и Миљковића: Пратите уживо на Курир телевизији од 11 часова

Почиње главни претрес у процесу против Беливука и Миљковића: Пратите уживо на Курир телевизији од 11 часова

Курир 17.10.2022
Хапшење, а затим и припремна рочишта Вељку Беливуку и његовој криминалној групи догађаји су које је јавност помно пратила. Интересовање за овај случај ће тек да расте како се клупко буде одмотавало, а један корак у томе је и… »
Почиње суђење групи Вељка Беливука која се терети за убиства, отмице, силовања: Шта је најјачи адут Тужилаштва за…

Почиње суђење групи Вељка Беливука која се терети за убиства, отмице, силовања: Шта је најјачи адут Тужилаштва за…

Данас 17.10.2022
Двадесет месеци након хапшења, данас би у Посебном одељењу Вишег суда у Београду требало да почне суђење групи Вељка Беливука. Уз Беливука и његовог најближег сарадника Марка Миљковића, на оптуженичкој клупи наћи ће се још… »
Дан д за Беливука и Миљковића: Прво јавно изношење одбране, оптужени за 7 убистава

Дан д за Беливука и Миљковића: Прво јавно изношење одбране, оптужени за 7 убистава

Телеграф 17.10.2022
Споразум са Тужилаштвом за организовани криминал склопили су Бојан Хрватин, Никола Спасојевић и Срђан Лалић, који су пристали да за блажу казну затвора причају о злочинима које је починила група. У Специјалном суду у Београду… »
7 ликвидација, 2 кланице и силовање на стадиону у Хумској: Клан Беливук седа на оптуженичку клупу, почиње суђење деценије…

7 ликвидација, 2 кланице и силовање на стадиону у Хумској: Клан Беливук седа на оптуженичку клупу, почиње суђење деценије…

Нова 17.10.2022
Озлоглашене вође криминалног клана, Вељко Беливук и Марко Миљковић, данас ће, после вишемесечних припремних рочишта, изнети одбрану поводом седам монструозних ликвидација за које се терете. Суђење ће бити отворено за јавност… »

Вести дана »