Povezane vesti
To je sramota nemačkog pravosuđa: Ubici Šabana Šaulića sud u giterslou ublažio kaznu za tri meseca
Večernje novosti 20.10.2022
OKRUŽNI sud u nemačkom gradu Giterslou je nakon uložene žalbe smanjio kaznu Turčinu Alsinu Leventu, koji je u januaru osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće 17. februara 2019. u kojoj su poginuli kralj narodne… »
To je toliko bedno, a i sama presuda je bedna! Šabanova udovica besna nakon odluke suda - Očekivala sam, ali me pogodilo
Mondo 20.10.2022
Goca Šaulić se oglasila nakon što je Turčinu Alsinu Leventu smanjena kazna za tri meseca odlukom suda u Nemačkoj. Goca Šaulić se oglasila nakon što je Turčinu Alsinu Leventu smanjena kazna za tri meseca odlukom suda u Nemačkoj. Turčinu Alsinu Leventu… »
Vesti dana »

Protić: Najavljena legalizacija jedna od dve velike SNS pljačke, prave iracionalne poteze jer se plaše 1. novembra
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

Skandal na Svetskom prvenstvu, hteli da pokradu Srbiju: Sudije se pravile da ne vide, odbojkaši odmah skočili
Mondo pre 25 minutajoš 33 povezane

Jovana i elena blistaju nakon plasmana u finale svetskog prventsva: Njih dve pišu istoriju ženskog veslanja: "Naš cilj je da budemo sve bolje i bolje..."
Kurir pre 51 minutajoš 27 povezanih

Nato sada zvanično preti Rusiji upotrebom vojnih sredstava: Putine, ne moj da sumnjaš...!
Alo pre 16 minutajoš 19 povezanih