Повезане вести

(Видео) Марко Булат се иселио из стана: Ствари носи у кесама, потресне сцене ћерке која плаче: Певачева жена ухваћена у лажи…

(Видео) Марко Булат се иселио из стана: Ствари носи у кесама, потресне сцене ћерке која плаче: Певачева жена ухваћена у лажи…

Блиц 21.10.2022
Певач Марко Булат јуче је завршио у Ургентном центру након што је на њега физички насрнула супруга Марија која му је нанела повреде, након чега јој је изречена забрана приласка певачу. Марко се данас иселио из породичног стана у… »
Марија Булат након драме кроз сузе: "Бојим се да ми Марко не узме децу!" Откривено и шта све поседује певачева жена

Марија Булат након драме кроз сузе: "Бојим се да ми Марко не узме децу!" Откривено и шта све поседује певачева жена

Блиц 21.10.2022
Марија Булат, супруга Марка Булата јуче је физички насрнула на певача, због чега је он завршио у Ургентном центру. Њој је изречена мера забране приласка супругу, а пре само сат времена Марко се иселио из породичног дома. Марија… »
Звала сам полицију, страхујем да ће ми одузети децу! Марија Булат у сузама након скандала - "Обелоданићу какав је човек"

Звала сам полицију, страхујем да ће ми одузети децу! Марија Булат у сузама након скандала - "Обелоданићу какав је човек"

Мондо 21.10.2022
Марија Булат се поново огласила за медије након што је потврдила да се њен супруг, певач Марко Булат иселио из заједничког стана. Марија Булат се поново огласила за медије након што је потврдила да се њен супруг, певач Марко… »
Ево шта све поседује супруга марка булата Марија је власница више локала, зарађује огромну лову, а ово јој је неостварена жеља…

Ево шта све поседује супруга марка булата Марија је власница више локала, зарађује огромну лову, а ово јој је неостварена жеља…

Курир 21.10.2022
Јавност је шокирала вест да је певач Марко Булат (49) примљен у Ургентни центар, због повреда које му је нанела супруга Марија. Марија је, иначе, једно време била део "Задруге", када су многи помислили да је певач послао жену у… »
Блиц сазнаје: Марка Булата исељавају из стана, спаковали све његове ствари након породичног скандала

Блиц сазнаје: Марка Булата исељавају из стана, спаковали све његове ствари након породичног скандала

Блиц 21.10.2022
Певач Марко Булат јуче је завршио у Ургентном центру након што је на њега физички насрнула супруга Марија која му је нанела повреде. Марији је изречена забрана приласка певачу, а како Блиц сазнаје у току је Маркова селидба… »
Дуже време имају проблеме у браку, гушила га је, плашила се: Пријатељица Марије Булат открила шта се десило пре сукоба!

Дуже време имају проблеме у браку, гушила га је, плашила се: Пријатељица Марије Булат открила шта се десило пре сукоба!

Мондо 21.10.2022
Блиска пријатељица Марије Булат испричала је шта зна о њеном браку с Марком Булатом, а откривено је и где се певач тренутно налази. Блиска пријатељица Марије Булат испричала је шта зна о њеном браку с Марком Булатом, а… »
"Може само Марко да оде, Ја не излазим из стана": Огласила се Марија Булат и запретила након породичног скандала

"Може само Марко да оде, Ја не излазим из стана": Огласила се Марија Булат и запретила након породичног скандала

Блиц 21.10.2022
Певач Марко Булат завршио је јуче у Ургентном центру након што га је физички напала супруга Марија, која му је нанела повреде. Током ноћи у којој се догодио инцидент у њиховом породичном дому, Марија Булат се сада огласила… »
Марија Булат открила све детаље живота са Марком: Остављао нас је шест пута, бежи од моје болести

Марија Булат открила све детаље живота са Марком: Остављао нас је шест пута, бежи од моје болести

Свет & Скандал 21.10.2022
Болест Марије Булат разлог сукоба са Марком1? С обзиром на то да су важили за складан пар, јуче је све изненадила вест да је дошло до скоба између певача Марка Булата и његове супруге Марије. Како су пренели сви медији, Марку је… »
Марија Булат трпела насиље од бившег дечка: Био је спреман на све да је растави од Марка

Марија Булат трпела насиље од бившег дечка: Био је спреман на све да је растави од Марка

Нова 21.10.2022
Марија Булат физички је напала супруга, певача Марка Булата. Како се наводи, Марко Булат је због задобијених повреда завршио у Ургентном центру. Фолкер је наводно оптужио супругу за насиље. Они су пре пар година проговорили о… »
Ово је шести пут, то већ дуго траје! Булатова супруга се огласила након породичног скандала - "Кад бих проговорила..."

Ово је шести пут, то већ дуго траје! Булатова супруга се огласила након породичног скандала - "Кад бих проговорила..."

Мондо 21.10.2022
Марија Булат се поново огласила након навода да је пребила свог супруга, певача Марка Булата. Марија Булат се поново огласила након навода да је пребила свог супруга, певача Марка Булата. Као бомба је у свим домаћим медијима… »
"Није вредан ничега": Објава Марије Булат показује у каквом је односу са Марком у јеку породичне драме: "Мало је потребно да…

"Није вредан ничега": Објава Марије Булат показује у каквом је односу са Марком у јеку породичне драме: "Мало је потребно да…

Блиц 21.10.2022
Певач Марко Булат завршио је јуче у Ургентном центру након што га је физички напала супруга Марија, која му је нанела повреде. Током ноћи у којој се догодио инцидент у њиховом породичном дому, Марија Булат је на друштвеним… »
"Кад би узела кокаин пала би мртва": Марија Булат дуго муку мучи са дрогом, а Маркове речи о њеним проблемима су потресне

"Кад би узела кокаин пала би мртва": Марија Булат дуго муку мучи са дрогом, а Маркове речи о њеним проблемима су потресне

Блиц 20.10.2022
Јавност је шокирала вест да је певач Марко Булат (49) примљен данас у Ургентни центар, због повреда које му је нанела супруга Марија. Они су ретко у јавности износили детаље о њиховом односу, а поједини су, пак, нашироко… »
"Можда сам марку нанела повреде, а да се не сећам": Марија Булат проговорила о детаљима драме: "и да ме је тукао не бих рекла"…

"Можда сам марку нанела повреде, а да се не сећам": Марија Булат проговорила о детаљима драме: "и да ме је тукао не бих рекла"…

Блиц 20.10.2022
Марија Булат прертукла је супруга Марка, због чега је завршио у Ургентном центру. Она се сад огласила и открила нове детаље инцидента са певачем. Марија Булат открила је своју страну приче: - Ја сам малопре била на неком… »
Ово је стан Марије и Марка Булата: Певача претукла жена у дому на Новом Београду у ком су годинама живели - иконе и играчке из…

Ово је стан Марије и Марка Булата: Певача претукла жена у дому на Новом Београду у ком су годинама живели - иконе и играчке из…

Блиц 20.10.2022
Марија Булат претукла је супруга, певача Марка Булата, који је због повреда завршио у Ургетном центру. Фолкер је оптужио жену за насиље у породичном дому, док је њој потом изречена мера забране приласка супругу и удаљења из… »

Вести дана »