Повезане вести

Булату жена ово рекла па почела да га бије и дави: Певач открио шта се дешавало у дому на дан насиља! Речи боле

Булату жена ово рекла па почела да га бије и дави: Певач открио шта се дешавало у дому на дан насиља! Речи боле

Курир 22.10.2022
Певач Марко Булат после скандала и туче са супругом Маријом Булат после три дана ћутње огласио се и открио шта се дешавало непосредно пре него што га је супруга напала. "Нисам у одређеном тренутку легао поред ње да је успавам у… »
Прва исповест марка булата након што га је жена претукла: "Давила ме је и гребала, али не желим развод"

Прва исповест марка булата након што га је жена претукла: "Давила ме је и гребала, али не желим развод"

Блиц 22.10.2022
Певач Марко Булат проживљава праву породичну драму. На њега је пре два дана наводно физички насрнула супруга, након чега јој је изречена забрана приласка певачу. Марко се јуче иселио из породичног стана у српској престоници, а… »
Марко Булат открио зашто га је супруга тукла: Ово су сви детаљи породичне драме

Марко Булат открио зашто га је супруга тукла: Ово су сви детаљи породичне драме

Свет & Скандал 22.10.2022
Исповест Марка Булата Прошло је три дана откако је дошло ду сукоба између Марка Булата и његове супруге Марије, а за то време певач се није оглашавао у медијима. Но, сада је одлучио да проговори и открије шта се заиста дешавало… »
"Нисам сам себе давио!" прво појављивање марка булата после скандала - Дошао сам да кажем истину, није се дрогирала

"Нисам сам себе давио!" прво појављивање марка булата после скандала - Дошао сам да кажем истину, није се дрогирала

Мондо 22.10.2022
Марко Булат се појавио пред камерама први пут након породичне драме и испричао шта де догодило тог дана између њега и супруге Марије Булат. Тврди да је дошао да каже истину, али не и да коментарише изјаве своје жене. Марко Булат… »
Имам модрице по леђима и опекотину на нози! Шок исповест жене Марка Булата, тврди да је претрпела насиље - Не могу више

Имам модрице по леђима и опекотину на нози! Шок исповест жене Марка Булата, тврди да је претрпела насиље - Не могу више

Мондо 22.10.2022
Марија Булат тврди да је њен супруг Марко Булат био насилан према њој, али да је ћутала због деце и да не жели да га терети. Марија Булат тврди да је њен супруг Марко Булат био насилан према њој, али да је ћутала због деце и… »
"Имам модрице на леђима и опекотине на нози": Супруга Марка Булата изнела шок тврдње: "Због наше деце сам ћутала, али не могу…

"Имам модрице на леђима и опекотине на нози": Супруга Марка Булата изнела шок тврдње: "Због наше деце сам ћутала, али не могу…

Блиц 22.10.2022
Певач Марко Булат проживљава праву породичну драму. На њега је пре два дана наводно физички насрнула супруга, након чега јој је изречена забрана приласка певачу. Марко се јуче иселио из породичног стана у српској престоници, а… »
Од њега имам модрице и опекотине! Марија Булат уплакана испричала о односу са Марком, а ово је највише боли од свега

Од њега имам модрице и опекотине! Марија Булат уплакана испричала о односу са Марком, а ово је највише боли од свега

Курир 22.10.2022
Певач Марко Булат нашао се у епицентру скандала када је у четвртак пријавио своју супругу Марију за насиље у породици. Након што је дао изјаву у полицијској станици у Раковици, Булат је отишао у Ургентни центар због повреда које… »

Вести дана »