Povezane vesti
Nikad žešća trojka Ivan i Miljana u sukobu oko Željka, dok im Zola priča da su loši roditelji
Alo 23.10.2022
Haos se nastavlja. Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "PItanja novinara", a novinar Darko Tanasijević je podigao Ivana Marinkovića, kako bi i sa njim porazgovarao o ulasku Miljane Kulić i njenom haosu sa Lazarom Čolićem Zolom. Miljana je rekla… »
Sa mnom ne može da se obuzda Nastavlja se haos Miljane i Zole, on rekao da mu se ona žalila na Bebicu, šok otkrića
Alo 23.10.2022
Bez dlaka na jeziku. Darko Tanasijević pozvao je Lazara Čolića Zolu kako bi porazgovarao sa njim, ali i sa Miljanom Kulić. - Kad je bila ona situacija sa njom, svi znamo da joj nije bilo lako i da se borila na neki način za život. Meni su ljudi… »
Ja sam te prebila Maja iznela šok tvrdnje vezane za karambol iz njegovog apartmana, Miljana na njenoj strani
Alo 23.10.2022
Haos se nastavlja. U toku je emisija "Pitanja novinara", a tokom svađe Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole došlo je i do njegovog sukoba sa Majom Marinković. - To što si rekao da me otac vozi da se vidim sa Čorbom, ja sam ga slagala da idem na proslavu… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi napali trening centar Zaporoške nuklearne elektrane
RTV pre 57 minutajoš 22 povezane

Blokade u Srbiji: Studenti i policija ispred Novosadskog sajma gde treba da se održe ispiti
NIN pre 17 minutajoš 17 povezanih

Student VIŠER-a: Predsednica i neki zaposleni ušli u zgradu, probudili nas i izbacili napolje - cepaju i transparente
N1 Info pre 26 minutajoš 8 povezanih

VIDEO Tramp šokirao sve na bini posle finala klupskog Mundijala: Odbio da uradi jednu stvar, igrači se gledali preneraženo
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih