Povezane vesti
Ćiro Blažević otkrio bolnu istinu o borbi sa rakom: "Ćerke nisu zvale ni da pitaju kako im je tata"
Večernje novosti 25.10.2022
PROSLAVLJENI trener Miroslav Blažević vodi veliku borbu sa karcinomom. On ne voli puno da priča o trenutnom stanju, a njegovo stanje svakako zanima sve u regionu gde je popularni "Ćiro" istinska legenda. Foto arhiva VN U izjavi za "Stori.hr." Miroslav… »
Godinu dana se borim sa rakom, a ćerke me nisu ni pozvale! Legendarni trener otvorio dušu: "Ne pitaju ni kako sam"
Mondo 25.10.2022
Čuveni trener pričao je o borbi sa teškom bolesti... Čuveni trener pričao je o borbi sa teškom bolesti... Trener svih trenera Ćiro Blažević (87) već neko vreme bori se sa rakom. Legendarni stručnjak ponovo ima životnu borbu sa opakom bolesti… »
Vesti dana »
U bolnicu prebačen bivši direktor Infrastrukture železnice Srbije, uhapšen zbog nesreće u Novom Sadu
Beta pre 58 minutajoš 81 povezana
FOTO: Pogledajte šta je sve zaplenjeno u hapšenju u kojem je "pao" i direktor JGSP Novi Sad
Radio 021 pre 10 minutajoš 60 povezanih
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih