Povezane vesti
Na mitingu u Banjaluci poručili da je narod izabrao Dodika i da CIK ne pokušava to da menja
Politika 26.10.2022
BANjALUKA - Narodni miting „Otadžbina zove” održan je u Banjaluci, odakle je Centralnoj izbornoj komisiji BiH (CIK) poručeno da je narod Republike Srpske izabrao Milorada Dodika za svog predsednika i da to ne pokušava da promeni. Lider Saveza nezavisnih… »
Dodik okupio pristalice i oštro poručio: „Biće nas i 100.000 u Sarajevu ispred CIK-a ako se bude prekrajala izborna volja…
Nova 26.10.2022
U Bosni još nisu poznati rezultati izbora, odnosno CIK još broji pre nego objavi ko je novi predsednik Republike Srpske. U Banjaluci je juče održan miting vladajućih stranaka, Dodik je prethodnih dana poručivao kod ne dođe na skup pod sloganom "Otadžbina… »
Birao me narod, nikom ne tražim da me brani: Dodik, pred nekoliko desetina hiljada ljudi u centru Banjaluke, poslao jasnu…
Večernje novosti 26.10.2022
NE treba mene niko da brani. Mene treba da bira narod i dok narod kaže da ja treba da budem ovde, ja ću tu biti. Nikada mimo narodne volje. Foto Tanjug Ovo je sinoć poručio Milorad Dodik, lider SNSD, na Trgu Krajine u Banjaluci, gde je, pred više od… »
Završen miting SNSD: Dodik proglašen za novog predsednika RS, opozicija nazvana izdajničkom
Danas 25.10.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik u tehničkom mandatu i lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da će biti predsednik sve dok tako želi narod Republike Srpske. On je rekao da on sluša „zov naroda“… »
Vesti dana »
(Foto) Izleteo sa kolovoza i zakucao se u zgradu: Nesreća u centru Čačka
Blic pre 45 minutajoš 42 povezane
Ilić otreznio sve: „Lepa pobeda za nas, ali Partizan je daleko od onoga kakav ja želim da bude!“
Hot sport pre 50 minutajoš 85 povezanih
Saudijski saveznik Pakistan izdao upozorenje posle napada Huta na tankere u Crvenom moru
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 31 povezana
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 3 satajoš 59 povezanih