Повезане вести

Мислила сам да ћеш да умреш Јелена Голубовић без тунке срама испрозивала Миљану, сви скочили на њу

Мислила сам да ћеш да умреш Јелена Голубовић без тунке срама испрозивала Миљану, сви скочили на њу

Ало 29.10.2022
Тресла се Бела кућа. Током номинација у Задрузи дошло је до жестоког сукоба Јелене Голубовић са остатком цимера из Беле куће због Миљане Кулић. У једном тренутку Урош Ћертић био је бесан, па је устао и полио Јелену, јер није… »
Јелена никад ниже није пала Голубовићка ударила на Миљанину борбу за живот, сви је напали, а Урош Ћертић јој пресудио

Јелена никад ниже није пала Голубовићка ударила на Миљанину борбу за живот, сви је напали, а Урош Ћертић јој пресудио

Ало 29.10.2022
Хаос у Белој кући. У току емисија "Номинације", једно преко пута другог налазили су се Миљана Кулић и Зола. Номиновала је Јелена Голубовић. - Нас две смо кад смо се упознале биле океј, она се мени жалила на родитеље и све и… »
Геј афера у најави Брендон рекао да му је Петрући слао голе слике са ерекц**ом, Зорица Марковић потврдила, скандал

Геј афера у најави Брендон рекао да му је Петрући слао голе слике са ерекц**ом, Зорица Марковић потврдила, скандал

Ало 29.10.2022
Ово се није очекивало. У току је емисија "Номинације", а једно преко пута другог се налазе Миљана Кулић и Зола. - Врати мами штикле Брендоне - рекао је Драгић. - Набићу вам штикле у дупе - рекао је Брендон. Принтсцреен - Зола… »
Хаос у најави Маја чека Цара, док Билала шаље код Марка Марковића да му уради ово, шок

Хаос у најави Маја чека Цара, док Билала шаље код Марка Марковића да му уради ово, шок

Ало 29.10.2022
Изгледа да су задругари били у праву када су рекли да Маја само чека Филипа Цара. У току је емисија "Номинације" између Миљане Кулић и Лазара Чолића Золе. Наиме, Маја Маринковић је опет раскинула са Билалом Брајловићем, а сада… »
Марко и Билал имали исту девојку Маја Маринковић опет оставила Брајловића у програму уживо, па напала Марковића

Марко и Билал имали исту девојку Маја Маринковић опет оставила Брајловића у програму уживо, па напала Марковића

Ало 29.10.2022
Шок за шоком. У току је емисија "Номинације", а једно преко пута другог се налазе Миљана Кулић и Зола. Пре него што је Марко Марковић добио реч, Маја Маринковић је поново оставила Билала Брајловића због разговора који је водио… »
Алекс оштра према миљани Николићева ударила на Кулићкин љубавни живот, док је Звездан нахвалио Золу

Алекс оштра према миљани Николићева ударила на Кулићкин љубавни живот, док је Звездан нахвалио Золу

Ало 29.10.2022
Све по заслузи. У току је емисија "Номинације", а једно преко пута другог се налазе Миљана Кулић и Зола. Прва је номиновала Алекс Николић, а после ње и Звездан Славнић. - Миљана је неко кога ја заиста волим и готивим. Знам из… »

Вести дана »