Повезане вести
Мислила сам да ћеш да умреш Јелена Голубовић без тунке срама испрозивала Миљану, сви скочили на њу
Ало 29.10.2022
Тресла се Бела кућа. Током номинација у Задрузи дошло је до жестоког сукоба Јелене Голубовић са остатком цимера из Беле куће због Миљане Кулић. У једном тренутку Урош Ћертић био је бесан, па је устао и полио Јелену, јер није… »
Јелена никад ниже није пала Голубовићка ударила на Миљанину борбу за живот, сви је напали, а Урош Ћертић јој пресудио
Ало 29.10.2022
Хаос у Белој кући. У току емисија "Номинације", једно преко пута другог налазили су се Миљана Кулић и Зола. Номиновала је Јелена Голубовић. - Нас две смо кад смо се упознале биле океј, она се мени жалила на родитеље и све и… »
Геј афера у најави Брендон рекао да му је Петрући слао голе слике са ерекц**ом, Зорица Марковић потврдила, скандал
Ало 29.10.2022
Ово се није очекивало. У току је емисија "Номинације", а једно преко пута другог се налазе Миљана Кулић и Зола. - Врати мами штикле Брендоне - рекао је Драгић. - Набићу вам штикле у дупе - рекао је Брендон. Принтсцреен - Зола… »
Хаос у најави Маја чека Цара, док Билала шаље код Марка Марковића да му уради ово, шок
Ало 29.10.2022
Изгледа да су задругари били у праву када су рекли да Маја само чека Филипа Цара. У току је емисија "Номинације" између Миљане Кулић и Лазара Чолића Золе. Наиме, Маја Маринковић је опет раскинула са Билалом Брајловићем, а сада… »
Марко и Билал имали исту девојку Маја Маринковић опет оставила Брајловића у програму уживо, па напала Марковића
Ало 29.10.2022
Шок за шоком. У току је емисија "Номинације", а једно преко пута другог се налазе Миљана Кулић и Зола. Пре него што је Марко Марковић добио реч, Маја Маринковић је поново оставила Билала Брајловића због разговора који је водио… »
Алекс оштра према миљани Николићева ударила на Кулићкин љубавни живот, док је Звездан нахвалио Золу
Ало 29.10.2022
Све по заслузи. У току је емисија "Номинације", а једно преко пута другог се налазе Миљана Кулић и Зола. Прва је номиновала Алекс Николић, а после ње и Звездан Славнић. - Миљана је неко кога ја заиста волим и готивим. Знам из… »
Вести дана »
Временска прогноза за 1. мај: Променљиво облачно са сунчаним периодима, у овим деловима Србије могући пљускови
Мондо пре 43 минутајош 4 повезане
НАТО снаге 1. маја пре 27 година на Косову гађале аутобус Ниш-експреса и убиле 46 људи
Медијска кутија пре 12 минутајош 1 повезана
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 5 сатијош 1 повезана