Povezane vesti
"Zvezdo, ako ikad treba, tu sam": Vladan Milojević se otvoreno nudio bivšem klubu
Večernje novosti 29.10.2022
Vladan Milojević je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi. Nije tu samo fokus na rezultatima, već na osećanjima koja se i dalje bude kod navijača na pomen njegovog imena. FOTO: Nebojša Paraušić Dva uzastopna plasmana u grupnu fazu Lige šampiona nešto je… »
Ako budem potreban zvezdi - ja sam tu! Vladan Milojević obradovao Delije: Niko ne može da kaže ne!
Mondo 29.10.2022
Vladan Milojević je potvrdio da ima želju da se vrati u Crvenu zvezdu jednoga dana, ako naravno klub to bude želeo. Vladan Milojević je potvrdio da ima želju da se vrati u Crvenu zvezdu jednoga dana, ako naravno klub to bude želeo. Vladan Milojević je… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Glas Zaječara pre 37 minutajoš 23 povezane

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 8 minutajoš 16 povezanih

(Video) Haos na prelazima u Srbiji i regionu! Vozila mile u kilometarskim kolonama, kolaps na Evzoniju: Pik turističke sezone, evo gde je najkritičnije
Blic pre 23 minutajoš 10 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
RTS pre 8 minutajoš 10 povezanih

Ukrajinci napali Rusiju: Pogođeni Voronjež i Soči, gori velika rafinerija (video)
Pravda pre 23 minutajoš 9 povezanih