Povezane vesti
Sjajni brazilac otkrio svog favorita na mundijalu: Mislim da je Francuska trenutno najbolja
Kurir 30.10.2022
Fudbaler Real Madrida i brazilske reprezentacije Vinisijus Junior smatra da je aktuelni šampion sveta Francuska najveći favorit za osvajanje Mundijala u Kataru. "Najbolja ekipa je uvek ona koja je osvojila zadnje Svetsko prvenstvo. Mislim da je… »
Prognoza vinisijusa Francuska prvi favorit, ali neka Brazil osvoji Svetsko prvenstvo
Alo 30.10.2022
Fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Vinicijus izjavio je da je Francuska prvi favorit na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru, prenose britanski mediji. -Ovo će da bude posebno SP za mene i sve one koji se nadaju da će Brazil da ostvari… »
Vesti dana »
Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Srbi iz Srbije ne mogu organizovano autobusom da dođu da glasaju na Kosovu bez dozvole
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 8 satijoš 1 povezana