Povezane vesti
Opšti haos u zadruzi: Nakon što ga je prebila, Maja Marinković gurnula Bilala u bazen: "klošaru smrdljivi"
Blic 30.10.2022
Bilal Brajlović nije želeo da vrati Maji Marinković pivo koje im je poslao Taki Marinković, nakon čega je ponovo nasrnula na njega i grurnula ga u bazen. - Sad ćeš da vidiš. Sve leti napolje. Pokupiću ovo, to je jedan klošar smrdljivi - rekla je… »
Maja Marinković ispesničila Bilala, cepala mu stvari, polivala ga, a onda nasrnula na njega: Neviđeni haos
Blic 30.10.2022
Maja Marinković je poludela, nakon saznanja da je Bilal Brajlović tražio cigaretu od Ane Spasojević preko Aleksandra Sauera, a zatim je otišla da se suoči sa njim. Naime, Sauer je konačno priznao da Bilal nije imao hrabrosti da to sam uradi, zbog… »
Vesti dana »

Potop favorita i otvoren put za Đokovića: Četvrtfinala Majamija koje je malo ko mogao da predvidi
Nova pre 24 minutajoš 39 povezanih

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 25 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 24 minutajoš 14 povezanih

Nije počelo suđenje za napad na studente FDU, optuženi žele sporazume s tužilaštvom
N1 Info pre 50 minutajoš 15 povezanih

Moguće poplave i bujice! Opasnost od izlivanja najveća na ovim tokovima u našem regionu
Telegraf pre 48 minutajoš 16 povezanih