Povezane vesti
Mirela je u 26. Godini spremala svoju sahranu: Strani doktori nisu hteli da je pipnu, srpski hirurg je izveo čudo!
Mondo 01.11.2022
Kada su 26-godišnjoj Mireli rekli da nema leka i da neće dočekati Novu godinu, obratila se prof. dr Bratislavu Trifunoviću koji je jedini uspeo ono što niko nije smeo - spasio joj je život. Kada su 26-godišnjoj Mireli rekli da nema leka i da neće… »
Mireli (26) lekari su rekli da neće dočekati Novu godinu Vratila se u Srbiju da spremi sahranu, a onda je dr Trifunović izveo…
Alo 01.11.2022
Prvo nisam mogla da verujem. Kada je profesor Trifunović rekao da može da se operiše, počela sam da plačem, jer sam znala da će moje dete moći da živi, da će imati novu budućnost, kaže Mirelina majka. Kada je Mirela 26-godišnja devojka koja je imala… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Japan: Najmanje 23 osobe povređene, izdato upozorenje na cunami, struja nestala u 2.700 domova
Euronews pre 10 minutajoš 34 povezane
TSC prekinuo crni niz: Jovanovići presudili Spartaku usred Subotice!
Hot sport pre 1 satjoš 43 povezane
Građani veruju državi - niko nije pravio zalihe nafte; Đedović Handanović: "Naći ćemo rešenje" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 47 povezanih
BLOG UŽIVO Odloženo suđenje studentima uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Nova pre 6 satijoš 29 povezanih
"Da li je američki plan previše mek prema Rusiji?": Iz Vašingtona sve je veći pritisak na Ukrajinu
N1 Info pre 36 minutajoš 89 povezanih