Povezane vesti
Ponovo se oglasila Marija Kulić svim silama brani Bebicu, pa rekla Ivanu Marinkoviću da je degenerik
Alo 01.11.2022
Nije mogla da prećuti. Sinoć je u "Zadruzi" došlo do žestokog sukoba Ivana Marinkovića, oca deteta Miljane Kulić, i njenog aktuelnog dečka Nenada Macanovića Bebice, a u sve se umešala i njena majka Marija Kulić. Očekivano, zauzela je stranu trenutnog… »
On je degenerisani parazit Ivan Marinković žestoko opleo po Bebici, pa se osvrnuo na Miljanu
Alo 01.11.2022
Ne krije loše mišljenju o dečku svoje bivše devojke. Ivan Marinković otvoreno je komentarisao majku svog deteta Miljanu Kulić, a onda je žestoko udario na njenog dečka Nenada Marinkovića Bebicu. - Ja mislim da je Bebica ozbiljan degenerisani parazit, ja… »
Vesti dana »

Policija sprečila poljoprivrednike u Zrenjaninu da traktorima dođu pred Gradsku kuću
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

Tri osobe povređene u tunelu Munjino brdo: Jedna zadobila teže povrede, zbog saobraćajne nesreće otežan saobraćaj
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

Vučić posle sastanka sa Djukovom: Konstruktivan razgovor, neće biti nestašice nafte i velike energetske krize
RTV pre 1 minutjoš 27 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih

Tramp u govoru pred parlamentom Izraela: Samo je jedan premijer Benjamin Netanjahu (VIDEO)
Danas pre 51 minutajoš 134 povezane