Povezane vesti
Svadba, svadba Bilal Brajlović zaprosio Maju Marinković, zadrugari u šoku (foto)
Alo 02.11.2022
Odličili da ozvaniče vezu. I dok se većina parova u "beloj kući" tokom žurke svađala, Bilal Brajlović zaprosio je svoju devojku, Maju Marinković. -Slušaj sad, posle ovoliko dana, godina, mislio sam da se nikada neću više zaljubiti. Majo, da li… »
Klošarko Adam Đogani izvređao Tamaris, Bilal pokušavao da ga obuzda
Alo 02.11.2022
Nova drama. Utorak je rezervisan za žurke u Zadruzi, ali i za svađe ljubavnih parova. Ovoga puta, Adam Đogani naljutio se na Tamaris zbog čega ju je izvređao. -Marš, klošarko. Ona će da dolazi ovde, kada mi je loše i da mi ka*a - rekao je Adam… »
Prešao je igricu, popi*AO se po tebi Nenad Macanović napao Miljanu zbog Zole, ne može da joj oprosti
Alo 02.11.2022
Ne prestaju sa raspravama. Buran odnos Miljane Kulić i Nenada Macanocića Bebice i dalje je jedna od glavnih tema u „beloj kući", a par se ponovo posvađao tokom žurke koja se u utorak održala u Zadruzi. Naime, Bebica je shvatio da Miljana gleda u… »
Vesti dana »
Novi protesti širom Izraela, demonstranti zahtevaju povratak talaca
Politika pre 33 minutajoš 27 povezanih
Narodni pokret Srbije i Ekološki ustanak će podržati sutrašnji protest u Novom Sadu
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih