Povezane vesti
Prilaze mi i pitaju da li smo mi Srbi stvarno "loši momci": Marko iz Čačka ovako proživljava "američki san"
Telegraf 03.11.2022
Pre šest godina napustio je svoj rodni Čačak i otišao preko okeana. Život na obali okeana, džogiranje u ranim jutarnjim satima, odlično plaćen posao, kuća sa bazenom i egzotična putovanja. Ovako bi pojedini opisali ostvaranje "američkog sna", a mnogi su… »
"Pitaju me da li su Srbi stvarno loši momci": Marko iz Čačka pre šest godina spakovao kofere i ostvario "američki san": Znaju…
Blic 03.11.2022
Život na obali okeana, džogiranje u ranim jutarnjim satima na njegovoj obali, odlično plaćen posao, kuća sa bazenom i egzotična putovanja. Ovako bi pojedini opisali ostvaranje "američkog sna", a mnogi su se iz Srbije i otisnuli na dalek put kako bi taj… »
Vesti dana »

Protest u Sremskoj Mitrovici, bio prisutan i deo opozicionih političara
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Sveže večeri i hladna noć, pretežno sunčano sa promenljivom oblačnošću i lokalnom kišom na jugu
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 34 povezane

Krediti do milion dinara sa rekordno niskom kamatom - ko može da ih uzme? Uštedećete i do 4.000€ Sve na jednom mestu: Pogledajte uslove i obračun štednje
Kurir pre 1 minutjoš 17 povezanih

Ponovo kolaps na izlazu iz Srbije: Na ovom graničnom prelazu čeka se 6 sati: Naoružajte se strpljenjem
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih