Povezane vesti
Prilaze mi i pitaju da li smo mi Srbi stvarno "loši momci": Marko iz Čačka ovako proživljava "američki san"
Telegraf 03.11.2022
Pre šest godina napustio je svoj rodni Čačak i otišao preko okeana. Život na obali okeana, džogiranje u ranim jutarnjim satima, odlično plaćen posao, kuća sa bazenom i egzotična putovanja. Ovako bi pojedini opisali ostvaranje "američkog sna", a mnogi su… »
"Pitaju me da li su Srbi stvarno loši momci": Marko iz Čačka pre šest godina spakovao kofere i ostvario "američki san": Znaju…
Blic 03.11.2022
Život na obali okeana, džogiranje u ranim jutarnjim satima na njegovoj obali, odlično plaćen posao, kuća sa bazenom i egzotična putovanja. Ovako bi pojedini opisali ostvaranje "američkog sna", a mnogi su se iz Srbije i otisnuli na dalek put kako bi taj… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
NIN pre 31 minutajoš 22 povezane
Zaraženo više od 400 mališana, čak 14 žarišta u Beogradu: Kako da prepoznate dečje gliste i kako se leče
Nova pre 3 satajoš 3 povezane
NBS: Nestašica evra ne postoji, građani mogu nesmetano kupovati i prodavati devize
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih