Povezane vesti
Prilaze mi i pitaju da li smo mi Srbi stvarno "loši momci": Marko iz Čačka ovako proživljava "američki san"
Telegraf 03.11.2022
Pre šest godina napustio je svoj rodni Čačak i otišao preko okeana. Život na obali okeana, džogiranje u ranim jutarnjim satima, odlično plaćen posao, kuća sa bazenom i egzotična putovanja. Ovako bi pojedini opisali ostvaranje "američkog sna", a mnogi su… »
"Pitaju me da li su Srbi stvarno loši momci": Marko iz Čačka pre šest godina spakovao kofere i ostvario "američki san": Znaju…
Blic 03.11.2022
Život na obali okeana, džogiranje u ranim jutarnjim satima na njegovoj obali, odlično plaćen posao, kuća sa bazenom i egzotična putovanja. Ovako bi pojedini opisali ostvaranje "američkog sna", a mnogi su se iz Srbije i otisnuli na dalek put kako bi taj… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vlada Kanade primorala sindikat stjuardesa i kompanije Er Kanada na arbitražu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana