Повезане вести
Трампов тим планира да објави кандидатуру за 2024. годину
Дневник 04.11.2022
ВАШИНГТОН: Најужи тим бившег председника САД Доналда Трампа разматра да објави покретање кандидатуре за председничке изборе 2024. године, објавио је амерички сајт "Аксиос", цитирајући три извора упозната са тим разговорима… »
Трамп жели да опет буде председник Америке?! Тајни извори открили кад ће објавити кандидатуру: "Врло је вероватно!"
Мондо 04.11.2022
Актуелни председник САД Џо Бајден такође обилази земљу како би подстакао људе да гласају. Актуелни председник САД Џо Бајден такође обилази земљу како би подстакао људе да гласају. Ужи круг бившег председника САД Доналда… »
Трампов тим планира да објави кандидатуру за 2024. годину
Еуроневс 04.11.2022
Најужи тим бившег председника САД Доналда Трампа разматра да објави покретање кандидатуре за председничке изборе 2024. године, објавио је амерички сајт "Аксиос", цитирајући три извора упозната са тим разговорима. Трамп је на… »
Америка, политика и избори: Доналд Трамп наговестио да ће се поново кандидовати за председника
Радио 021 04.11.2022
Бивши председник поручио је присталицама у Сијукс Ситију у Ајови да ће „веома, врло, врло вероватно" поново кандидовати на председничким изборима 2024. године. Гетти Имагес Доналд Трамп Доналд Трамп је дао један од најјачих… »
"Ускоро објављујем план": Трамп: Два пута сам се кандидовао и два пута победио
Блиц 04.11.2022
Бивши председник САД Доналд Трамп рекао је да ће вероватно учествовати у трци за функцију председника САД 2024. године и да ће "у најскорије време" објавити свој план. - Двапут сам се кандидовао. Двапут сам победио. Други пут сам… »
Трамп најавио нову председничку кандидатуру као вероватну
Политика 04.11.2022
ВАШИНГТОН – На скупу својих присталица у америчкој савезној држави Ајови, бивши председник САД Доналд Трамп најавио је као могућу трећу кампању за Белу кућу. „Да би наша земља поново била успешна, безбедна и славна, вероватно… »
Трамп: Врло вероватно ћу се поново кандидовати за председника САД
Н1 Инфо 04.11.2022
Бивши председник САД Доналд Трамп рекао је да ће вероватно учествовати у трци за функцију председника САД 2024. године и да ће "у најскорије време" објавити свој план. „Два пута сам се кандидовао. Два пута сам победио. Други пут… »
„Врло, врло, врло вероватно ћу се поново кандидовати“: Трамп наговестио поновно учешће у председничкој трци
Данас 04.11.2022
Доналд Трамп је на скупу у америчкој држави Ајови наговестио поновну кандидатуру за председника САД. Он је окупљенима у Сијукс Ситију синоћ рекао да ц́е се „врло, врло, врло вероватно“ поново кандидовати 2024. године. „Да би… »
Трумп најавио нову вјероватну предсједничку кандидатуру
Ал Јазеера 04.11.2022
“Да би наша земља поново била успјешна, безбједна и славна, вјероватно ћу то морати да урадим поново. Спремите се, то је све што могу да вам кажем“, рекао је Трумп. На скупу својих присталица у америчкој савезној држави Иови… »
Трамп опет о председничкој кандидатури: "Вероватно ћу то морати да урадим"
Еуроневс 04.11.2022
На скупу својих присталица у америчкој савезној држави Ајови, бивши председник САД Доналд Трамп најавио је као могућу трећу кампању за Белу кућу. "Да би наша земља поново била успешна, безбедна и славна, вероватно ћу то морати… »
Трамп својим присталицама о могућој трећој кампањи за Белу кућу: "Спремите се"
Телеграф 04.11.2022
Независни аналитичари и изборне анкете у САД прогнозирају да је велика вероватноћа да ће републиканци на међуизборима следеће недеље освојити већину у Представничком дому америчког Конгреса и да ће имати шансу да преузму… »
Вести дана »
Јовановићи донели ТСЦ-у преокрет и победу за прекид црне серије
Спортске.нет пре 19 минутајош 29 повезаних
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 1 сатјош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 6 сатијош 29 повезаних
Партизан распродао карте за Вечити дерби: Звезду дочекује пуна Арена
Дневник пре 49 минутајош 67 повезаних
Скоро 3.000 домаћинстава у мраку Биланс језивог земљотерса у Јапану! Има и повређених (видео)
Дневник пре 3 сатајош 25 повезаних