Povezane vesti
(Video) "Srećan rođendan ženo: Moja!" Bastijan čestitao Ani Ivanović rođendan na srpskom, objavio i fotku sa Kalemegdana
Blic 06.11.2022
Bastijan Švajnštajger, bivši nemački fudbaler, trenutno boravi u Beogradu, a svojoj supruzi Ani Ivanović je na dirljiv način čestitao rođendan. Bastijan je, naime, juče objavio fotografiju sa Kalemegdana i u opisu napisao: "Beograd uvek vredi… »
Ženo moja! Švajni čestitao Ani Ivanović rođendan na čistom srpskom, a onda objavio fotku s popularnog mesta u Beogradu…
Kurir 06.11.2022
Bastijan Švajnštajger, bivši nemački fudbaler, čestitao je svojoj supruzi Ani Ivanović na čistom srpskom, što je oduševilo ovdašnje fanove. Bastijan je snimio video čestitku koju je objavio na društvenim mrežama, gde s osmehom svojoj dragoj… »
Vesti dana »

Tramp: Imam "rok" za okončanje sukoba; u Kijevu Dan žalosti za žrtve masovnog vazdušnog udara
RTS pre 11 minutajoš 3 povezane

Tramp gura Zelenskog preko provalije! Kijev nema izlaza, Ukrajinci očajni, Putinu se san ostvaruje: "To je pitanje nacionalnog opstanka"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Slobodanu iz Novog Sada koji je brutalno ubio suprugu, određen pritvor: Nožem je ubadao u glavu i grudi, ćerkica (6) posmatrala horor
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

VIDEO Potpuni raspad Denvera, Jokić u neverici šta ga je snašlo: Klipersi demolirali rivala kako još niko nije u sezoni
Nova pre 11 minutajoš 2 povezane