Povezane vesti
(Video) "Srećan rođendan ženo: Moja!" Bastijan čestitao Ani Ivanović rođendan na srpskom, objavio i fotku sa Kalemegdana
Blic 06.11.2022
Bastijan Švajnštajger, bivši nemački fudbaler, trenutno boravi u Beogradu, a svojoj supruzi Ani Ivanović je na dirljiv način čestitao rođendan. Bastijan je, naime, juče objavio fotografiju sa Kalemegdana i u opisu napisao: "Beograd uvek vredi posetiti"… »
Ženo moja! Švajni čestitao Ani Ivanović rođendan na čistom srpskom, a onda objavio fotku s popularnog mesta u Beogradu (video)…
Kurir 06.11.2022
Bastijan Švajnštajger, bivši nemački fudbaler, čestitao je svojoj supruzi Ani Ivanović na čistom srpskom, što je oduševilo ovdašnje fanove. Bastijan je snimio video čestitku koju je objavio na društvenim mrežama, gde s osmehom svojoj dragoj čestitka… »
Vesti dana »
Centralna komanda SAD: Avion za dopunu goriva pao u Iraku, poginulo četvoro vojnika
Nedeljnik pre 36 minutajoš 28 povezanih
Tramp tvrdi da je Iran pred predajom: „Uklonio sam rak koji je pretio svima nama“
Nova pre 51 minutajoš 36 povezanih
Dve osobe poginule u udesu, auto im sleteo s puta kod Ugrinovaca: jedna devojka povređena
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana
Brat Darka Lazića sedmi motociklista koji je poginuo od početka godine: Zašto je u Srbiji vožnja motora "ruski rulet"
Blic pre 26 minutajoš 28 povezanih