Povezane vesti
Živka vozi kamion kao od šale! Mnogi bi joj pozavideli: Preko dana preveze preko 100 tona, a onda brine o deci i kuva!
Mondo 07.11.2022
Živka je najbolja žena kamiondžija u Srbiji, a ovo je njena priča! Živka je najbolja žena kamiondžija u Srbiji, a ovo je njena priča! Posao vozača kamiona nije nimalo lak, iako se čini da sve što je potrebno jeste samo sesti u prikolicu, upaliti je i… »
Živka sa šleperom prokrstarila Evropu uzduž i popreko Majka, domaćica, supruga, šofer, žena pred kojom muškarci "skidaju kapu"…
Alo 07.11.2022
Vozila sam kamion sa ceradom, teško je bilo kad sve zaledi na debelom minusu, a vi morate da utovarate ili istovarate robu, a ništa lakše nije ni bilo ni kad su velike vrućine. Posao vozača kamiona, kao izuzetno težak i naporan, do skoro je bio… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 24 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 29 minutajoš 23 povezane

Rusija: Jedan od najsnažnijih napada ukrajinske vojske do sada, presretnuto preko 200 dronova
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Sve češće bez devojke u javnosti: Zašto je Saša Kovačević na proslavu kod Matića došao bez Zorane? FOTO
Story pre 9 minutajoš 19 povezanih