Povezane vesti
Kakva podrška za piksijeve "orlove" pred Katar: Ruski centar za nauku i kulturu moćnom porukom pozvao Ruse da stanu uz Srbiju
Večernje novosti 10.11.2022
UOČI Svetskog prvenstva u Kataru reprezentacija Srbije dobila je snažnu podršku od strane Ruskog centar za nauku i kulturu "Ruski dom". FOTO: FSS "Zbornaja" neće učestvovati na predstojećem Mundijalu usled zabrane koja je izrečena većinskom delu… »
„Iste boje! Ista vera! Navijamo za naše! Navijamo za Srbiju“
Sport klub 10.11.2022
Ruski centar za nauku i kulturu "Ruski dom" pozvao je Ruse da na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru navijaju za Srbiju. „Reprezentacija Rusije iz poznatih razloga neće igrati u Kataru, ali će na takmičenju nastupiti fudbalska reprezentacija Srbije… »
Vesti dana »

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Nemamo izbora": Tramp: Za počinioce ubistva u Vašingtonu tražićemo smrtnu kaznu
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana

"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim nikome ovo što sam doživela"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Duarte otkrio detalje o sukobu na kraju meča sa Pafosom: "Uplašio sam se, nisam očekivao agresivne navijače"
Telegraf pre 8 minutajoš 6 povezanih