Повезане вести

Победе ТСЦ-а и Војводине, Бојовић у „клубу 100"

Победе ТСЦ-а и Војводине, Бојовић у „клубу 100"

Политика 12.11.2022
Фудбалери ТСЦ-а савладали су Раднички из Ниша у 19. колу Суперлиге, док је Војводина надиграла Раднички из Крагујевца резултатом 2:1. Младост из Лучана надиграла је Колубару 2:0, а меч ће остати записан као историјски јер је… »
Крагујевчани се касно пробудили, Воша до последње секунде стрепела за победу!

Крагујевчани се касно пробудили, Воша до последње секунде стрепела за победу!

Спортске.нет 12.11.2022
Фудбалери Војводине победом су завршили јесењи део сезоне у Супер лиги Србије. Тим Милана Раставца је вечерас на свом ''Карађорђу'' савладао екипу крагујевачког Радничког 1923 са 2:1 и пробио се на четврто место на табели са 16… »
Он не сме да седне поред мене, има страх! Лалатовић пецкао Лазетиће, а Жарко му одговорио: Ево зашто нисам хтео с њим!

Он не сме да седне поред мене, има страх! Лалатовић пецкао Лазетиће, а Жарко му одговорио: Ево зашто нисам хтео с њим!

Мондо 12.11.2022
Ненад Лалатовић после пораза од ТСЦ-а помињао браћу Лазетић - тренера домаћих Жарка и функционера ФСС Николу. Шеф струке домаћих му је кратко реплицирао. Ненад Лалатовић после пораза од ТСЦ-а помињао браћу Лазетић - тренера… »
Ајакс се оклизнуо упркос маестралном тадићу: Ришаиро Живковић пресудио шампиону! (видео)

Ајакс се оклизнуо упркос маестралном тадићу: Ришаиро Живковић пресудио шампиону! (видео)

Хот спорт 12.11.2022
Фудбалери Ајакса су ремизирали у гостима са тимом Емена и тако дошли у ситуацију да се нађу иза ПСВ-а уочи зимске паузе, а коначни резултат био је 3:3. Душан Тадић се истакао као један од најбољих појединаца на мечу, са две… »
Тулузу не помаже ни Бирманчевић, Рен не губи код куће!

Тулузу не помаже ни Бирманчевић, Рен не губи код куће!

Спортске.нет 12.11.2022
Фудбалери Рена савладали су код куће тим Тулуза резултатом 2:1 у оквиру 15. кола француске Лиге 1. Домаћин је боље отворио меч и после неколико прилика успео да поведе у 25. минуту када је Бенжаман Бурижо примио одбијену лопту и… »
Војводина после драме боља од Крагујевчана на “Карађорђу”

Војводина после драме боља од Крагујевчана на “Карађорђу”

Спорт клуб 12.11.2022
Војводина је славила важну победу у последњем суботњем мечу 19. кола Супер лиге Србије против Радничког 1923 у Новом Саду – 2:1. Војводина је савладала Раднички 1923, али тек после драме у финишу сусрета. После првог… »
Драма у новом саду припала воши: Озбиљан дуел озбиљних екипа!

Драма у новом саду припала воши: Озбиљан дуел озбиљних екипа!

Хот спорт 12.11.2022
Фудбалери Војводине су након велике драме победом затворили јесењи део шампионата, јер су на свом терену савладали екипу Радничког из Крагујевца резултатом 2:1. Прво полувреме је било пуно ритма и прилиак, а домаћима је ВАР… »
Лалатовић наставља са паљбом: Лако ти је кад имаш брата у ФСС, не смем да кажем ништа!

Лалатовић наставља са паљбом: Лако ти је кад имаш брата у ФСС, не смем да кажем ништа!

Хот спорт 12.11.2022
Фудбалери Радничког из Ниша поражени су на гостовању ТСЦ-у са 2:0. Након меча Ненад Лалатовић, стратег клуба са југа Србије, је у свом стилу одржао конференцију за штампу. – Честитам ТСЦ-у на победи и на трећем месту, што је… »
Лазетићева ''контра'' Лалатовићу!

Лазетићева ''контра'' Лалатовићу!

Спортске.нет 12.11.2022
ТСЦ и нишки Раднички вечерас су одиграли занимљив и садржајан меч на ''ТСЦ Арени'', где је домаћин на крају славио са 2:0. После меча јавност је узбуркао тренер Радничког Ненад Лалатовић својим шокантним тврдњама у изјави за ТВ… »
Лалат није завршио, опет ударио на противничког тренера: "Лако ти је кад ти брат седи у Савезу..."

Лалат није завршио, опет ударио на противничког тренера: "Лако ти је кад ти брат седи у Савезу..."

Спортске.нет 12.11.2022
ТСЦ је стигао данас до победе над Радничким из Ниша који очекује реновирање, највероватније, након ове утакмице. Тренер клуба са Нишаве Ненад Лалатовић је истакао да ТСЦ мора играти Европу наредне сезоне. "Честитам ТСЦ-у на… »
Лалатовић: Ја спуштам лопту, а Лазетић је диже

Лалатовић: Ја спуштам лопту, а Лазетић је диже

Спорт клуб 12.11.2022
ТСЦ је победио Раднички у Бачкој Тополи, а имао је шта да поручи тренер Нишлија Ненад Лалатовић колеги са друге стране Жарку Лазетићу. – Ја спуштам лопту, а Лазетић је диже. Лако је то кад ти један брат седи у фудбалском савезу… »
Судија ми рекао - морам да те искључим! Ненад Лалатовић: Како да водим утакмицу?

Судија ми рекао - морам да те искључим! Ненад Лалатовић: Како да водим утакмицу?

Мондо 12.11.2022
Тренер Радничког поново говорио о раду арбитара. Тренер Радничког поново говорио о раду арбитара ТСЦ је победио Раднички из Ниша у суботу у Бачкој Тополи 2:0 и тако екипу Ненада Лалатовића оставио у зони испадања током… »
„Судији пре меча наређено да ме искључи“: Лалатовић беснео после пораза

„Судији пре меча наређено да ме искључи“: Лалатовић беснео после пораза

Нова 12.11.2022
Нова оптужба тренера Радничког. Фудбалери ТСЦ-а победили су на свом терену у Бачкој Тополи Раднички из Ниша са 2:0, у утакмици 19. кола Супер лиге Србије. Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић био је изнервиран партијом својих… »
Шокантна Лалатовићева тврдња после меча са ТСЦ-ом: ''Гледам колегу како води тим, а ја...''

Шокантна Лалатовићева тврдња после меча са ТСЦ-ом: ''Гледам колегу како води тим, а ја...''

Спортске.нет 12.11.2022
Нишки Раднички није успео да остане непоражен вечерас на ТСЦ Арени, домаћин је славио са 2:0, иако је развој догађаја могао да буде другачији, да су гости искористили неколико својих прилика при резултату 1:0 за ТСЦ. Тим из Бачке… »
Лалатовић после ТСЦ-а шокирао изјавом: „Судија ми је рекао да ће ме искључити!“ (видео)

Лалатовић после ТСЦ-а шокирао изјавом: „Судија ми је рекао да ће ме искључити!“ (видео)

Хот спорт 12.11.2022
Заиста невероватно. Фудбалери Радничког из Ниша поражени су на гостовању ТСЦ-у са 2:0. Тренер Нишлија, Ненад Лалатовић, честитао је домаћину на заслуженој победи. – Мислим да смо сами себе данас победили. У првом минуту је… »
ТСЦ лако на крај са радничким: Нови пораз за Лалатовића, Лавови прете Партизану!

ТСЦ лако на крај са радничким: Нови пораз за Лалатовића, Лавови прете Партизану!

Хот спорт 12.11.2022
Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе су лако на свом терену савладали тим Радничког из Ниша, који се већ неколико месеци опасно мучи, и јасно је да су резови неопходни. Коначан резултат био је . Предност домаћима донео је Ифет Ђаковац… »
ТСЦ пролећни део чека на трећем месту, поново пао Раднички

ТСЦ пролећни део чека на трећем месту, поново пао Раднички

Спорт клуб 12.11.2022
Други пут ове сезоне екипа под командом Жарка Лазетића славила тријумф против ТСЦ-а, за миран одлазак на одмор. ТСЦ игра одличан фудбал, показао је то и у једном од дербија 19. кола Супер лиге Србије, победом против нишког… »
Ненад Лалатовић шокирао изјавом: "Судија ми је рекао да му је наређено да ме искључи"

Ненад Лалатовић шокирао изјавом: "Судија ми је рекао да му је наређено да ме искључи"

Вечерње новости 12.11.2022
РАДНИЧКИ из Ниша поражен је од ТСЦ на стадиону у Бачкој тополи, а након меча занимљиву изјаву дао је тренер Нишлија Ненад Лалатовић. ФОТО: ФК Црвена звезда На почетку обавезног обраћања новинару "Арена спорт" одмах након меча… »
Раднички примио гол још са паркинга: ТСЦ савладао Нишлије, Етонгу опет раније завршио меч

Раднички примио гол још са паркинга: ТСЦ савладао Нишлије, Етонгу опет раније завршио меч

Вечерње новости 12.11.2022
ФУДБАЛЕРИ ТСЦ славили су 2:0 против Радничког из Ниша у последњем овогодишњем мечу у Суперлиги Србије. ФОТО: А. Илић Тим Жарка Лазетића славио је на "ТСЦ Арени", а до гола је дошао домаћин буквално на старту меча. ОД 1. минута… »
Одличан меч у Бачкој Тополи, ТСЦ на само бод од Партизана, Лалатов Раднички пола сата са играчем мање!

Одличан меч у Бачкој Тополи, ТСЦ на само бод од Партизана, Лалатов Раднички пола сата са играчем мање!

Спортске.нет 12.11.2022
Фудбалери ТСЦ-а тријумфално су завршили први део суперлигашке сезоне. Тим Жарка Лазетића је вечерас у мечу 19. кола Супер лиге Србије савладао екипу нишког Радничког резултатом 2:0 и учврстио се на трећем месту на табели, сада са… »
Брашанац стрелац!

Брашанац стрелац!

Спортске.нет 12.11.2022
Некадашњи фудбалер Партизана Дарко Брашанац је успео да постигне свој други гол ове сезоне пошто је у мечу против Фуентеса савладао противничког голмана и то у 42. минуту. Био је то гол за 0:1, али је Рекењо успео да изједначи… »
Историја суперлиге исписана у лучанима: Први играч са троцифреним бројем голова!

Историја суперлиге исписана у лучанима: Први играч са троцифреним бројем голова!

Хот спорт 12.11.2022
Фудбалери лучанске Младости су на свом терену савладали тим Колубаре, и тако себи олакшали живот пред зимску паузу која наступа. Резултат утакмице је био 2:0, а меч је постао историјски услед једног јубилеја. Наиме, преднсот… »
Рекордер Суперлиге Србије: Бојовић постигао 100. гол

Рекордер Суперлиге Србије: Бојовић постигао 100. гол

Спорт клуб 12.11.2022
Фудбалери Младости победили су Колубару на свом терену резултатом 2:0 у утакмици 19. кола. Меч обележио искусни Милан Бојовић. Домаћини су повели у 31. минуту голом Владимира Радивојевића. Стрелац следећег гола био је Милан… »
Како иде Саши Илићу у Бугарској? Сви састојци за титулу су ту, али...

Како иде Саши Илићу у Бугарској? Сви састојци за титулу су ту, али...

Спортске.нет 12.11.2022
Након не баш лепог растанка од Чукаричког, Саша Илић се отиснуо у иностранство и пронашао тренерски ангажман у ЦСКА из Софије. "Армејци" већ годинама покушавају да се врате у сам врх тамошњег фудбала, а доласком легенде… »

Вести дана »