Povezane vesti
Odlazeći predsednik Slovenije dobio iznenađenje: Sardnici Borutu Pahoru poklonili mandarinu! On se oduševio
Kurir 16.11.2022
Odlazeći predsednik Slovenije Borut Pahor ne krije da je veliki ljubitelj cveća, pa su ga kolege nedavno iznenadile novom sadnicom koja će dodatno da oplemeni njegov radni prostor ili dom: - Moji dragi saradnici znaju dobro koliko volim cveće i da je moj… »
Gaji mandarinu: Borut Pahor
Večernje novosti 16.11.2022
PREDSEDNIK Slovenije Borut Pahor ne krije da je veliki ljubitelj cveća, pa su ga kolege nedavno iznenadile novom sadnicom koja će dodatno da oplemeni njegov radni prostor ili dom: Foto Tanjug - Moji dragi saradnici znaju dobro koliko volim cveće i da je… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić: Ishod pregovora sa SAD o novoj licenci NIS-a u narednih 48 sati, Rusi pregovaraju sa tri partnera
Morava info pre 49 minutajoš 34 povezane
Poljski ambasador napadnut u Rusiji na putu do crkve! Grupa ljudi ga okružila i pokušala da ga udari, obezbeđenje hitno reagovalo
Kurir pre 4 minutajoš 31 povezana
Ko su srpski biznismeni koji preuzimaju Imlek: Jedan igrao za Partizan i napravio Marbo, drugi vodio Bambi i Nectar
Mondo pre 33 minutajoš 26 povezanih
Rešenje na vidiku: Rusi spremni da prodaju udeo u NIS-u, SAD upozoravaju na moguće sekundarne sankcije
Mašina pre 2 satajoš 23 povezane