Повезане вести

Надал причао о Новаку и Аустралији: „Био је велики хаос, сад најбоља могућа вест“

Надал причао о Новаку и Аустралији: „Био је велики хаос, сад најбоља могућа вест“

Нова 17.11.2022
Шпански тенисер открио како се осећа поводом тога што ће Новак играти поново у Аустралији Шпански тенисер Рафаел Надал победом је завршио ову сезону, а на конференцији за медије причао је о повратку Новака Ђоковића у Аустралију… »
Аустралијска влада потврдила визу за Ђоковића

Аустралијска влада потврдила визу за Ђоковића

Политика 17.11.2022
КАНБЕРА - Аустралијска влада потврдила је данас да је поништила трогодишњу забрану уласка у државу српском тенисеру Новаку Ђоковићу. „Господину Ђоковићу је накнадно одобрена привремена виза за улазак у Аустралију”, саопштио је… »
„Слобода говора је само илузија“: Новак Ђоковић о цени одбијања да буде вакцинисан против корона вируса

„Слобода говора је само илузија“: Новак Ђоковић о цени одбијања да буде вакцинисан против корона вируса

Данас 17.11.2022
Српски тенисер још једном говорио о својој необично турбулентној 2022. години. Новаку Ђоковићу је и дефинитивно укинута забрана уласка у Аустралију, изречена ове године, што отвара могућност његовог поновног учешћа на… »
Ђоковић: ‘Слобода говора је данас само илузија! Од мене су направили лошег момка, јер не мислим као већина!’

Ђоковић: ‘Слобода говора је данас само илузија! Од мене су направили лошег момка, јер не мислим као већина!’

Хот спорт 17.11.2022
Вероватно најбољи играч у историји белог спорта говорио је без ‘длаке на језику’ за познати италијански лист! Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пружа феноменалне партије на завршном мастерс турниру у Торину. Новак је… »
Слобода говора је илузија, води се антикампања против мене! Новак има велику жељу, а није тениска: Да сам добар отац!

Слобода говора је илузија, води се антикампања против мене! Новак има велику жељу, а није тениска: Да сам добар отац!

Мондо 17.11.2022
Новак Ђоковић у изјави за италијанске медије се дотакао антикампање која се водила против њега , али и очинства. Новак Ђоковић у изјави за италијанске медије се дотакао антикампање која се водила против њега , али и очинства… »
Ђоковић дуго није био огорченији: Слобода говора не постоји, претворили сте ме у лошег момка

Ђоковић дуго није био огорченији: Слобода говора не постоји, претворили сте ме у лошег момка

Нова 17.11.2022
Након вишемесечне хајке против Новака Ђоковића полако се воде смирују. Српски тенисер није желео да оћути на неправду, али је проговорио тек када је све било решено. Говорио је у интервјуу за италијанску „Ла Стампу“ о свему што… »
Новак Ђоковић огорчен сасуо истину лицемерима: Слобода говора је данас илузија, направили сте од мене лошег момка

Новак Ђоковић огорчен сасуо истину лицемерима: Слобода говора је данас илузија, направили сте од мене лошег момка

Вечерње новости 17.11.2022
Министар за миграцију Аустралије Ендрју Џајлс решио је да укине забрану уласка у земљу Новаку Ђоковићу и дозволи му визу како би учествовао на предстојећем Аустралијан опену. ФОТО: Тањуг/АП На тај начин биће поништена срамна… »
Ђоковић је добио визу Аустралије, али још увек нема потпуну гаранцију да ће играти на првом гренд слему сезоне

Ђоковић је добио визу Аустралије, али још увек нема потпуну гаранцију да ће играти на првом гренд слему сезоне

Данас 17.11.2022
Власти Аустралије званично су одобриле српском тенисеру улазак у ту земљу, али то још увек није гаранција да ће Новак Ђоковић играти први гренд слем наредне сезоне. Међутим, аустралијска виза и укидање претходно изречене… »
Аустралијска влада потврдила визу за Новака Ðоковића

Аустралијска влада потврдила визу за Новака Ðоковића

Еуроневс 17.11.2022
Аустралијска влада потврдила је данас да је поништила трогодишњу забрану уласка у државу српском тенисеру Новаку Ðоковићу. "Господину Ðоковићу је накнадно одобрена привремена виза за улазак у Аустралију", саопштио је данас… »
Потписано званично: Новак игра на Аустралијан опену

Потписано званично: Новак игра на Аустралијан опену

Вести онлине 17.11.2022
Из Аустралије поново стижу лепе вести, јер је нови министар за миграције Ендрју Џајлс потписао папир за укидање трогодишње забране уласка Новака Ђоковиц́а у поменуту земљу. То аутоматски повлачи са собом да ц́е Ноле 16… »
Ђоковићу и званично одобрена виза за Аустралију

Ђоковићу и званично одобрена виза за Аустралију

Нови магазин 17.11.2022
Влада Аустралије потврдила је данас да је српски тенисер Новак Ђоковић добио визу и да ће моћи да наступа на Аустралијан опену у јануару. Деветоструки победник гренд слема у Мелбурну депортован је у јануару ове године из… »
Званично - Ђоковић може у Аустралију!

Званично - Ђоковић може у Аустралију!

Спортске.нет 17.11.2022
Оно што је било најављивано ноћас је званично потврдђено - Новаку Ђоковићу поново је дозвољен улазак у Аустралију. Аустралијски министар за имиграцију Ендрју Џајлс званично се огласио и поништио одлуку о укидању привремене… »
Званично: Ђоковићу одобрена виза за Аустралију, бориће се за 22. гренд слем трофеј

Званично: Ђоковићу одобрена виза за Аустралију, бориће се за 22. гренд слем трофеј

Еуроневс 17.11.2022
Министарство за имиграције Аустралије издало је саопштење о одлуци министра Ендрју Џајлса да преиначи одлуку свог претходника о укидању привремене визе Новаку Ђоковићу у јануару ове године. Тако се најбољем српском тенисеру… »
Сјајне вести за Новака: Учествоваће на Аустралијан Опену! (видео)

Сјајне вести за Новака: Учествоваће на Аустралијан Опену! (видео)

Хот спорт 17.11.2022
Аустралијски министар за емиграције, Ендрју Жилес, потврдио је да ће Новак Ђоковић моћи да дође у Аустралију и учествује на првом гренд слему године. Аустралијан Опен стартује 16. и траје до 29. јануара, а након овосезонског… »
Дјоковићу и званично одобрена виза за Аустралију

Дјоковићу и званично одобрена виза за Аустралију

Радио сто плус 17.11.2022
Деветоструки победник гренд слема у Мелбурну депортован је у јануару ове године из Аустралије, пошто није вакцинисан против корона вируса и због могућности да би присуство невакцинисаног играча могло да подстакне противљење… »
Стигао најважнији документ за Новака Ђоковића - министар потписао! Србин иде у Мелбурн по 22. гренд слем у каријери!

Стигао најважнији документ за Новака Ђоковића - министар потписао! Србин иде у Мелбурн по 22. гренд слем у каријери!

Мондо 17.11.2022
Сјајна вест за тениског аса, имаће прилику да изједначи Надалов рекорд по броју великих турнира. Сјајна вест за тениског аса, имаће прилику да изједначи Надалов рекорд по броју великих турнира. Најбољи српски спортиста Новак… »

Вести дана »