Povezane vesti
Filmska satira sa rejfom fajnsom u bioskopima: Opasna iznenađenja na "Meniju"
Večernje novosti 17.11.2022
OD reditelja serije "Igra prestola" Marka Majloda i producenta i reditelja popularnog filma Don`t Look Up Adama Mekeja, u svetske a i u domaće bioskope stigla je neobična filmska satira "Meni". Promo Majold je okupio istaknute glumačke zvezde, pa su se u… »
Film “Meni” od danas u domaćim bioskopima
Danas 17.11.2022
Nakon filma “Ne gledaj gore” (Don’t Look Up) o kome se dosta govorilo, od producenta Adama Mekeja, stiže novo intrigantno ostvarenje, triler “Meni”s Rejf Fajnsom i Anjom Tejlor-Džoi u glavnim ulogama, koje je od danas 17. novembra na repertoarima domaćih… »
Vesti dana »

Od manekena do bombaša Bivši sportista nije imao kontakt s kriminalom, a nastradao je u eksploziji u Kosovskoj
Alo pre 41 minutajoš 35 povezanih

BLOG UŽIVO „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 6 minutajoš 59 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 41 minutajoš 50 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 4 satijoš 13 povezanih

Druga godišnjica 7. oktobra: Hiljade se okupile na jugu Izraela, tuga i duboke podele oko Netanjahua
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane