Povezane vesti
Svetsko prvenstvo u fudbalu i Brazila: Pionir sportske psihologije koji je stvorio svetskog prvaka
Južne vesti 18.11.2022
BBC Jedan 17-godišnji Brazilac je 1958. uzburkao vode međunarodnog fudbala. Šest golova na četiri utakmice. Het-trik u polufinalu. Još dva gola u finalu i trofej za kojim je Brazil tako očajnički čeznuo. Pele je u Švedsku na prvenstvo sveta u fudbalu… »
Svetsko prvenstvo u fudbalu i Brazila: Pionir sportske psihologije koji je stvorio svetskog prvaka
BBC News 18.11.2022
Peleovi rezultati na psihometrijskim testovima koje je Karvaljes primenjivao su bili razlog za njegov zbunjujući savet, koji je bio ignorisan. Jedan 17-godišnji Brazilac je 1958. uzburkao vode međunarodnog fudbala. Šest golova na četiri utakmice… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 4 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 14 minutajoš 60 povezanih