Повезане вести

Да освојимо светско првенство? Зашто да не! Митар се огласио из Катара - о том голу сам маштао још као дете!

Да освојимо светско првенство? Зашто да не! Митар се огласио из Катара - о том голу сам маштао још као дете!

Мондо 19.11.2022
Александар Митровић причао је о циљевима и плановима за предстојећи Мундијал. Александар Митровић причао је о циљевима и плановима за предстојећи Мундијал. Александар Митровић размишља о освајању Светског првенства! Најбољи… »
Ало, бежи бре, знаш ли ко ту седи: Несвакидашње сцене у у табору Бразила пред Србију (видео)

Ало, бежи бре, знаш ли ко ту седи: Несвакидашње сцене у у табору Бразила пред Србију (видео)

Вечерње новости 19.11.2022
ФУДБАЛСКА репрезентација Бразила међу главним је кандидатима да "скине" Француску са крова света, али услед повреда и атмосфере у тиму неће им то баш лако поћи за руком. ФОТО: Принтскрин/Твитер/БрасилЕдитион У првом мечу 24… »
Ово могу само Срби: Пикси импресиониран навијачима, урадио оно што би мало ко! (видео)

Ово могу само Срби: Пикси импресиониран навијачима, урадио оно што би мало ко! (видео)

Хот спорт 19.11.2022
Селекција Србије стигла је у свој хотел у Дохи где ће бити смештени у предстојећем периоду, а Орлови су имали необично топао дочек. Наиме, десетине српских навијача су чекали репрезентативце испред смештаја, а појединци су чак… »
Феноменалан дочек "орлова" у катару: Србија је стигла у Доху, навијачи дочекали Пиксија и фудбалере (ВИДЕО)

Феноменалан дочек "орлова" у катару: Србија је стигла у Доху, навијачи дочекали Пиксија и фудбалере (ВИДЕО)

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије стигла је у Доху. Одмах по слетању "орлови" су имали фантастичан дочек од стране навијача. ФОТО: Принтскрин/Новости По слетању у Доху фудбалери Србије пребачени су у хотел који ће бити база чете… »
Па, докле више? Нови малер за Србију: Пикси открио да се повредио још један "орао"

Па, докле више? Нови малер за Србију: Пикси открио да се повредио још један "орао"

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије јуче је убедљиво поразила Бахреин у контролној утакмици пред премијеру у Катару. Селектор Драган Стојковић Пикси имао је доста главобоља због поврђених играча уочи меча, а добра вест је била да… »
Митровић пун самопоуздања: Можемо да играмо са било ким, Бразилци немају крила

Митровић пун самопоуздања: Можемо да играмо са било ким, Бразилци немају крила

Еуроневс 19.11.2022
Фудбалска селекција Србије победила је Бахреин 5:1 у пријатељском мечу и тако потврдила да се налази у доброј форми уочи почетка Светког првенства у Катару. Александар Митровић прескочио је овај дуел због опоравка од повреде, а… »
Митровић: Бићу спреман, знам како да се поставим

Спорт клуб 19.11.2022
Нападач репрезентације Србије Александар Митровић није играо против Бахреина, али каже да ће бити спреман за почетак Светског првенства. „Да нисам спреман, не бих био позван. Радимо, опорављам се, при крају је то, још дан-два… »

Н1 Инфо 19.11.2022
Нападач репрезентације Србије Александар Митровић није играо против Бахреина, али каже да ће бити спреман за почетак Светског првенства. „Да нисам спреман, не бих био позван. Радимо, опорављам се, при крају је то, још дан-два… »
„Знаш колико ме брига шта мисле Бразилци, да ли имају крила и лете“? Митрогол изјавом запалио Србију

„Знаш колико ме брига шта мисле Бразилци, да ли имају крила и лете“? Митрогол изјавом запалио Србију

Нова 19.11.2022
Ко ће дочекати меч са Бразилом Репрезентативци Србије у суботу стижу у Катар, а дан раније су са 5:1 победили Бахреин у генералној проби за први меч на Мундијалу. Због повреде у саставу није било Александра Митровића, али ће… »
Митровић открио када се враћа на терен, имао моћну поруку за навијаче

Митровић открио када се враћа на терен, имао моћну поруку за навијаче

Нова 19.11.2022
Ово су сви чекали да чују. Србија је у генералној проби разбила Бахреин са 5:1 на крилима два Душана, Тадића и Влаховића, али на терену није било најбољег стрелца Александра Митровића. Јавност је данима забринута да ли ће… »
Митровићево самопоуздање на високом нивоу: Знаш колико ме брига шта размишљају Бразилци!? (видео)

Митровићево самопоуздање на високом нивоу: Знаш колико ме брига шта размишљају Бразилци!? (видео)

Хот спорт 19.11.2022
Феноменална атмосфера влада у репрезентацији Србије, а то говори и изјава Александра Митровића након меча против Бахреина. Пикси није желео да му ризикује са Митровићем, Лукићем и Костићем, па овај тројац није добио ни један… »
Јавио се Пикси још једном показао колико је велика фаца - чујем вас (ВИДЕО)

Јавио се Пикси још једном показао колико је велика фаца - чујем вас (ВИДЕО)

Ало 19.11.2022
Сјајно... Фудбалери Србије били су бољи од селекције Бахреина, а један занимљив детаљ догодио се на овом сусрету. ДРАМА Полиција морала да спашава Влаховића, реаговало и наше обезбеђење (ВИДЕО) И у овој далекој земљи имали… »
Драма Полиција морала да спашава Влаховића, реаговало и наше обезбеђење (видео)

Драма Полиција морала да спашава Влаховића, реаговало и наше обезбеђење (видео)

Ало 19.11.2022
Душан Влаховић је нападач Јувентуса и велика светска фудбалска звезда... После утакмице са Бахреином, фанови су га буквално окупирали. Сви навијачи желели су аутограм или популарни селфи са Влаховићем. Али, нагрнули су на њега и… »
Да ли имају крила Брутална порука Митра пред Катар: Знаш колико ме брига шта размишљају Бразилци

Да ли имају крила Брутална порука Митра пред Катар: Знаш колико ме брига шта размишљају Бразилци

Ало 19.11.2022
Александар Митровић је више него расположен пред старт Светског првенства. Митровић је одговорио на питање да ли је спреман. - Па да нисам спреман, не бих био позван - рекао је Митровић. На питање о Бразилцима био је бруталан… »
"Бразилци? Знаш колико ме брига шта мисле!" Александар Митровић одушевио нацију и пецнуо "кариоке": "Јел имају крила, јел…

"Бразилци? Знаш колико ме брига шта мисле!" Александар Митровић одушевио нацију и пецнуо "кариоке": "Јел имају крила, јел…

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије данас је рутински савладала Бахреин, а посебно занимљива била је изјава Александра Митровића за ФСС по завршетку утакмице. Икона наше националне селекције и лојални војник Фулама пецнуо је… »

Вести дана »