Повезане вести
Роналдо побеснео на конференцији Причам кад ја хоћу, Португалија је најбоља на Мундијалу
Ало 21.11.2022
Капитен португалске фудбалске репрезентације Кристијано Роналдо изјавио је да његов интервју, који је недавно дао познатом британском новинару Пирсу Моргану, није пореметио ништа у свлачионици националног тима уочи првог меча на… »
Ја ћу да причам шта хоћу, кад год хоћу! Роналдо експлодирао пред медијима: Ја сам од челика, отпоран сам на метке!
Курир 21.11.2022
Репрезентативац Португла Кристијано Роналдо био је је јако нервозан на конференцији за медије у Катару. Искусни ас доспео је у центар пажње након експлозивног интервјуа са Пирсом Морганом у ком је жестоко оплео по Манчестер… »
Вести дана »
Лекар открио детаље: „Ериксен је покушао нешто да каже, а онда се срушио!“
Хот спорт пре 3 сатајош 48 повезаних
Трамп открио карте за Блиски исток: "Хоћу хируршки прецизне нападе на Хезболах, а са Ираном хоћу нови, тврђи договор!"
Курир пре 3 сатајош 47 повезаних
Симић: По прелиминарним резултатима Српска листа освојила свих десет мандата на изборима на Косову
Радио сто плус пре 1 данјош 18 повезаних
ЦИК у Приштини: Самоопредељењу 43,03 одсто гласова, Српској листи 5,89; Елек: Фантастичан резултат СЛ, 42.166 гласова у српским срединама
РТВ пре 3 сатајош 105 повезаних
Прелепе слике из Косовског Поморавља: Сложно, са српским тробојкама на гласање ФОТО
Б92 пре 19 сатијош 1 повезана