Povezane vesti
Ronaldo pobesneo na konferenciji Pričam kad ja hoću, Portugalija je najbolja na Mundijalu
Alo 21.11.2022
Kapiten portugalske fudbalske reprezentacije Kristijano Ronaldo izjavio je da njegov intervju, koji je nedavno dao poznatom britanskom novinaru Pirsu Morganu, nije poremetio ništa u svlačionici nacionalnog tima uoči prvog meča na Svetskom prvenstvu u… »
Ja ću da pričam šta hoću, kad god hoću! Ronaldo eksplodirao pred medijima: Ja sam od čelika, otporan sam na metke!
Kurir 21.11.2022
Reprezentativac Portugla Kristijano Ronaldo bio je je jako nervozan na konferenciji za medije u Kataru. Iskusni as dospeo je u centar pažnje nakon eksplozivnog intervjua sa Pirsom Morganom u kom je žestoko opleo po Mančester junajtedu, saigračima… »
Vesti dana »

Petković: Više srpskih policajaca privedeno na administrativnim prelazima
Radio 021 pre 20 minutajoš 19 povezanih

MSP preporučio građanima da ne putuju u Izrael i Iran zbog eskalacije sukoba
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Uživo strani plaćenici su mrtvi, došli su iz ove dve države! Brzo su eliminisani: Rusi javljaju zastrašujuće vesti sa fronta
Alo pre 40 minutajoš 17 povezanih

Akademski plenum: Ispiti mogu i u kafanama – ugrožen kvalitet visokog obrazovanja
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih

Grlić Radman: U iranskom napadu na Tel Aviv lakše povređeni hrvatski konzul i njegova supruga
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih