Povezane vesti
Da mogu da biraju, sigurno ne bi izabrali Srbiju Mijatović pred bitan meč: Brazilci se plaše "orlova"
Alo 21.11.2022
Utakmica između Brazila i Srbije biće odigrana u četvrtak od 20 sati. Mijatović je objasnio i na šta tačno misli kada kaže da se Brazilci "malo plaše Srbije". Uveren sam da će fudbalska reprezentacija Srbije odigrati dobru utakmicu protiv Brazila… »
Mijatović: Brazilci se plaše reprezentacije Srbije
Politika 21.11.2022
Uveren sam da će fudbalska reprezentacija Srbije odigrati dobru utakmicu protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru, izjavio je bivši reprezentativac naše zemlje Predrag Mijatović. „Prvu fazu Mundijala ispratiću odavde, iz Madrida, a kasnije… »
Vesti dana »
Sirijska vojska naredila povlačenje iz Alepa! Damask potvrdio da su džihadisti u gradu, ubijeno na desetine vojnika! (foto/video)
Kurir pre 35 minutajoš 27 povezanih
Pojačane mere bezbednosti na Kosovu posle eksplozije na kanalu za vodu
BBC News pre 17 minutajoš 90 povezanih
Gligorijević: Ne bih ponižavala srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Uživo ukrajina napala tokom noći, usledila je ruska osveta Upotrebili su isti tip oružja!
Alo pre 35 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Vozačima se preporučuje upotreba zimske opreme, kamioni na Batrovcima čekaju pet sati
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih