Povezane vesti
Sami sebe otpisali, pa srušili mesija: Evo šta je selektor Saudijske Arabije rekao pred meč sa Argentinom
Večernje novosti 23.11.2022
NAJVEĆU senzaciju u dosadašnjem toku priredila je Saudijska Arabija koja je savladala Argentinu. Velike zasluge za pomenuti trijumf idu na račun selektora ove azijske selekcije Ervea Renara. FOTO: AP/Tanjug Niko Saudijcima pre početka Mundijala nije… »
Javno rekao da ima "najgoru ekipu", pa pobedio mesija: Poslušajte reči selektora Arabije: Mi sigurno ispadamo u grupi!
Mondo 23.11.2022
Erv Renar je znao kako da se postavi protiv Argentine, pročitajte samo kako je pričao pred meč! Erv Renar je znao kako da se postavi protiv Argentine, pročitajte samo kako je pričao pred meč! Erv Renar je heroj Saudijske Arabije! Uspeo je francuski… »
Vesti dana »
Vučić pripadnicima MUP: Vi ste stub države, neću dozvoliti da policija bude ponižena
Sputnik pre 47 minutajoš 26 povezanih
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 47 minutajoš 31 povezana
"Bibi" u strahu! Netanjahu strepi zbog mogućeg dogovora Trampa s Iranom, to mu ozbiljno remeti planove u budućnosti, a ne želi sukob s prvim čovekom Amerike!
Kurir pre 57 minutajoš 26 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Srbiju očekuju grmljavinske nepogode, pljuskovi i grad početkom juna
Glas juga pre 4 satijoš 26 povezanih
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Beta pre 3 satajoš 11 povezanih