Povezane vesti
Selektor Hrvatske odgovorio na ‘j*bi Hrvate’: ‘Svako ima svoj način komunikacije!’
Hot sport 24.11.2022
To će biti veoma bitan susret za obe reprezentacije! Hrvatska je u prvom kolu remizirala sa Marokom, dok je Kanada poražena od Belgije. Neposredno nakon poraza selektor Kanade rekao je svojim igračima kako bi ih motivisao: ‘Idemo da je**mo… »
Oglasio se selektor Stigao prvi odgovor na izjavu "je*baćemo Hrvate"
Alo 24.11.2022
Selektor Kanade Herdman napravio ja haos jednom rečenicom, a sada je stigao i odgovor iz tabora Hrvatske. - Upravo sam im pokazao statistiku. Rekao sam im da pripadaju u ovde i da idemo da j..... Hrvate. Tako je najjednostavnije. To je naša sledeća… »
Hrvati u neverici: Zlatko Dalić reagovao na skandaloznu izjavu selektora Kanade
Večernje novosti 24.11.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić prokomentarisao je šokantnu izjavu selektora Kanade DŽona Herdmana nakon poraza njegovog tima od Belgije. FOTO: AP/Tanjug Herdman izabrao je prilično neobičan način da motiviše svoje… »
Idemo da je*emo Hrvate Reči selektora Kanade podigle buru na Svetskom prvenstvu
Alo 24.11.2022
Šta će na ovo reći komšije? Selektor Kanade Džon Herdman je posle poraza svog tima od Belgije dao jednu više nego neverovatnu izjavu. Severnoamerička reprezentacija je bila bolji protivnik i nezasluženo je poražena, a Herdman je spreman da sve to… »
Isprozivao Hrvate pred celim svetom: Milan Borjan ima trenera koji će biti omražen u komšiluku! Ovo se desilo posle meča…
Večernje novosti 24.11.2022
DŽON Herdman, selektor fudbalske reprezentacije Kanade narednih dana verovatno će biti najomraženija ličnost u Hrvatskoj. Foto: AP Ovaj temperamentni strateg pod čijom palicom u nacionalnoj selekciji radi i Milan Borjan, golman Zvezde, načinio je… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 11 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 22 minutajoš 1 povezana
Novi protest u Novom Sadu u nedelju, blokada raskrsnice kod Železničke stanice
Novi magazin pre 58 minutajoš 6 povezanih
Zelenski: Pregovori sa Rusijom mogući, ali ne „direktno sa ubicom“
N1 Info pre 46 minutajoš 11 povezanih