Povezane vesti
Više istraga u NSZ zbog sumnje da je pronevereno preko 100 miliona dinara subvencija za zapošljavanje
Rešetka 24.11.2022
Više istražnih organa trenutno utvrđuje da li je zaista došlo do zloupotrebe novca Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu namenjenog podsticaju otvaranja novih radnih mesta, potvrđeno je Rešetki u ovoj ustanovi. Direktorica filijale… »
Sumnja se na zloupotrebe državnog novca: Da li su u Leskovcu proneverili pare namenjene podsticaju zapošljavanja?
Večernje novosti 23.11.2022
ISTRAGA koja je u toku treba da utvrdi da li je došlo do zloupotrebe novca Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u Leskovcu namenjenog podsticaju otvaranja novih radnih mesta. foto: I. Mitić O ovome se polemisalo i na jučerašnjoj sednici… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 41 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana